«Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας»

Category:

Χωρίς πολλά επίσημα παιχνίδια στα πόδια του, με την έδρα του όμως μεγαλύτερο όπλο, ο Ολυμπιακός καλείται το βράδυ της Τρίτης (13/9) να δώσει την πρώτη μεγάλη ευρωπαϊκή μάχη της χρονιάς με τη Μαρσέιγ για το Champions League στο «Γ. Καραισκάκης».

Οι Πειραιώτες δε βρέθηκαν στον ευκολότερο όμιλο της διοργάνωσης και από την αρχή έβαλαν σαν πρωταρχικό στοίχημα τη σωστή διαχείριση της έδρας τους.

Αυτό τονίζεται και μία ημέρα πριν την πρεμιέρα από τους Φρανσουά Μοντεστό και Κέβιν Μιραλάς, που μίλησαν στη γαλλική έκδοση της ιστοσελίδας της FIFA.

«Είναι αλήθεια ότι δεν έχουμε δώσει πολλούς αγώνες, αλλά δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αυτό το πράγμα. Πρέπει να δούμε τη θετική πλευρά του θέματος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας. Μπροστά στους οπαδούς μας.

Θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε ψηλά, να έχουμε τον έλεγχο της μπάλας και να δώσουμε το δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι», ανέφερε ο Μοντεστό, με τον Μιραλάς να προσθέτει:

«Η Μαρσέιγ έχει πολύ καλή τεχνική και τρέχει πολύ στο γήπεδο. Είναι πολύ γρήγοροι μπροστά. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα και δεν πρέπει να μας τρομάζει.

Οφείλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να τους αντιμετωπίσουμε. Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι στο Champions League, πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας».

Παρά τις εκτιμήσεις και τις προβλέψεις στοίχημα των «ερυθρόλευκων» είναι να κάνουν ντεμπούτο με τρίποντο.

Το φαληρικό στάδιο μπορεί να δώσει το έναυσμα να το πετύχουν. Οι Γάλλοι έρχονται υποψιασμένοι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ένα «καυτό» γήπεδο δεν μπορεί να τους «λυγίσει».

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου