Μαρτίνεθ: «Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, άλλου επιπέδου»

Category: ,

Και το στοίχημα της καλύτερης ομάδας στον κόσμο κερδίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του προπονητή της Γουίγκαν, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, που θεωρεί την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ανώτερη της Μπαρτσελόνα.

Ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί ότι δεν κερδίζεις με τα αποτελέσματα στοίχημα σαν αυτό, αλλά με την αγωνιστική φιλοσοφία που διαθέτεις.

Έτσι, παρά την ήττα των «μπέμπηδων» από τους Καταλανούς στην τελευταία τους συνάντηση στον τελικό του Champions League, οι Άγγλοι υπερτερούν σε πολλά σημεία, με κυριότερο τον τρόπο που προσεγγίζουν κάθε αγώνα.

«Για πολλούς λόγους η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι καλύτερη της Μπαρτσελόνα. Είναι η φιλοσοφία, η πίστη και ο τρόπος που αντιμετωπίζουν κάθε ματς. Έχει μία φιλοσοφία και ένα ταπεραμέντο στο ρόστερ της που την μετατρέπει στην καλύτερη στον κόσμο. Είναι σε άλλο επίπεδο από οποιονδήποτε άλλον σύλλογο.

Αυτό που απλά σίγουρα κάνει την Μπαρτσελόνα ξεχωριστή είναι ο τρόπος που αναπτύσσεται. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα στον ποδοσφαιρικό κόσμο που θα κερδίσει τον αγώνα έχοντας κάνει 900 πάσες».

Προς επιβεβαίωση του Μαρτίνεθ έρχεται και το εκπληκτικό ξεκίνημα των «κόκκινων διαβόλων» στο πρωτάθλημα, όπου μετρούν πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες και δε λένε να αποχωριστούν την κορυφή.

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου