Βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη τη χώρα

Category:

Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν σήμερα, Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, στα δυτικά και ανατολικά της χώρας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Βαθμιαία θα σημειωθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 Μποφόρ και από απόγευμα θα πνέουν

νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις και το βράδυ θα βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Το βράδυ στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου

Αρχικά στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, οι οποίες σταδιακά θα επεκταθούν και στην Ανατολική Μακεδονία. Στη Θράκη θα εκδηλωθούν νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν και θα βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ και τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου την Ήπειρο τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα έως 7 Μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία την ανατολική Στερεά την Εύβοια την ανατολική Πελοπόννησο θα εκδηλωθούν νεφώσεις, τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις απογευματινές ώρες θα είναι κατά τόπου έντονα . Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ και από το απόγευμα 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι  αρχικά αίθριος. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες στις Κυκλάδες και τη Δυτική Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ και από το απόγευμα νότιοι νοτιοδυτικοί έως 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Από το απόγευμα στα βόρεια θα σημειωθούν βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου