Μπόλονι: «Για ένα καλό αποτέλεσμα»

Category: ,

Με αλλαγές στην εντεκάδα και στόχο την ισοπαλία σκέφτεται να παρατάξει ο Λάσλο Μπόλονι τον ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Ρούμπιν Καζάν για το Europa League.

Το στοίχημα για τους «ασπρόμαυρους» είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Δε σημαίνει ότι δεν επιθυμούν τους τρεις βαθμούς αλλά δεδομένου των συνθηκών και σύμφωνα με τα προγνωστικά, ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε να θέσει τον πλέον ρεαλιστικό στόχο.

Χωρίς να εκπλήσσει, επέλεξε να μη μιλήσει για τα αγωνιστικά του πλάνα, παρά μόνο ξεκαθάρισε ότι οι βασικές του επιλογές δε θα είναι ίδιες με εκείνες που κέρδισαν την ΑΕΚ στο ντέρμπι της Κυριακής, εξηγώντας παράλληλα τους λόγους που άφησε Σαλπιγγίδη και Γκαρσία στη Θεσσαλονίκη.

«Είναι το δεύτερο δύσκολο παιχνίδι για εμάς την ίδια εβδομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Πρέπει να δουλέψουμε την ομάδα με λογική.

Ο Γκαρσία στο τέλος της προηγούμενης σεζόν έκανε μια εγχείρηση, αλλά και ο Σαλπιγγίδης παίζει συνεχόμενα τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ είχε και έναν τραυματισμό στην προετοιμασία. Είναι η στιγμή κάποιοι παίκτες να δείξουν τις κατάλληλες δυνατότητές τους.

Σίγουρα θα υπάρχουν δύο αλλαγές. Αν θα προβώ σε άλλες αλλαγές θα το δω στη συνέχεια. Φυσιολογικά κυνηγάμε την ισοπαλία. Είναι καλό αποτέλεσμα, αλλά φυσικά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου