Πρόταση από Άραβες για τον Παναθηναϊκό!

Category:


Πρόταση βόμβα για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε σήμερα στο ΔΣ ο Βλάσης Τσάκας εκπρόσωπος του  Σαουδάραβα, Σουλτάν Μπιν Φαρφάν Αλ Σαούντ.

Η πρόταση είναι γραπτή και υπογεγραμμένη από τον Σαουδάραβα. 

Πρόκειται για ένα πλάνο ύψους 220 εκ. ευρώ. Τα 20 θα δοθούν στην αύξηση μετοχιού κεφαλαίου, τα 50 το ερχόμενο καλοκαίρι και 150 εκ. για την κατασκευή γηπέδου «όπου αυτό και αν γίνει» όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός του. 
 
«Μόλις κατατέθηκε η πρόταση. Εκπροσωπώ τον Σαουδάραβα, Σουλτάν Μπιν Φαρφάν Αλ Σαούντ. Έκανα πολλές προσπάθειες να πετύχω αυτή την προσφορά που τελικά καταφέραμε. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά», δήλωσε ο  Βλάσης Τσάκας, ο οποίος στη συνέχεια μπήκε σε λεπτομέρειες. 

Στόχος είναι η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου του Γιάννη Β.Βαρδινογιάννη, 
«Μιλάμε για την απόκτηση του πλειοψηφικού ποσοστού που έχει την κατοχή του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Μιλάμε για ένα πλάνο ύψος 220 εκατομμυρίων ευρώ. Μέχρι το τέλος του μήνα φτάνει στην Ελλάδα», είπε ο κ.Τσάκας και συνέχισε: 

«Ήταν καλή η αντίδραση του Διοικητικού Συμβουλίου. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για να σας ενημερώσω για το προφίλ του. Είναι ο 7ος διάδοχος του θρόνου. Είναι ένας νέος άνθρωπος με μοντέρνες αντιλήψεις που ασχολείται με κατασκευαστική εταιρεία». 

 Το ενδιαφέρον του Σαουδάραβα  προέκυψε από τον ίδιο τον Β.Τσάκα.

«Στο παρελθόν το όνομά σας είχε εμπλακεί και με τον ΠΑΟΚ», ήταν η επόμενη ερώτηση. 

«Ναι αυτό ήταν μπίζνα. Τώρα είναι αγάπη», απάντησε ο Βλάσης Τσάκας και κατέληξε… «Όλα είναι στη διάθεση του ΔΣ της ΠΑΕ».


Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου