Άλλος Θρύλος…

Category:

Πριν από ακριβώς δύο χρόνια, παρά μία ημέρα, στις 29 Σεπτεμβρίου του 2009, ο Ολυμπιακός είχε βρεθεί και πάλι στο Emirates για να αντιμετωπίσει την Άρσεναλ. Οι διαφορές με την φετινή ομάδα είναι τεράστιες, έστω και αν έχει περάσει μόλις μία σεζόν (2010-11).


Έχουμε και λέμε. Προπονητής ήταν ο Ζίκο, ο οποίος ναι μεν ήρθε ως μεγάλο όνομα, έτοιμος να βάλει τη βραζιλιάνικη πινελιά του στην ομάδα, ωστόσο απέτυχε παταγωδώς και μας αποχαιρέτησε σύντομα.

Όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό, μόνο τρεις παίκτες από την ενδεκάδα έχουν παραμείνει στο ρόστερ και θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωποι με τους κανονιέρηδες. Οι Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος και Τοροσίδης! Οι υπόλοιποι οκτώ, μαζί με τους τρεις που μπήκαν αλλαγή έχουν αποχωρήσει από τον Θρύλο. Σε αυτούς υπολογίζουμε τους Ντιόγο και Μήτρογλου που έχουν παραχωρηθεί δανεικοί…

Ο Ζίκο λοιπόν, είχε ξεκινήσει το ματς με τους Νικοπολίδη, Ζεβλάκοφ, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλο, Μπράβο, Ντουντού, Λεντέσμα, Τοροσίδη, Λεονάρντο, Ντιόγο και Ζαϊρί. Στο ημίχρονο έβγαλε τον Ζαϊρί και πέρασε στο ματς τον Στολτίδη, στο 79’ τον Μήτρογλου αντί του Λεντέσμα και στο 82’ τον Όσκαρ αντί του Λεονάρντο.

Μία ενδεκάδα με σαφώς αμυντικούς προσανατολισμούς (Ζεβλάκοφ, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Μπράβο, Ντουντού, Λεντέσμα, Τοροσίδης και Λεονάρντο, ενώ στο ημίχρονο στη θέση του Ζαϊρί πέρασε ο Στολτίδης…), που πάλεψε για την ισοπαλία.

Με το Νικοπολίδη σε εκπληκτική βραδιά κρατούσαν το 0-0 μέχρι το 78’. Τότε ο Φαν Πέρσι άνοιξε το σκορ και στο 86’ ο Αρσάβιν (από θέση οφσάιντ, για να μην ξεχνιόμαστε…) διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Φέτος, με τον Βαλβέρδε στον πάγκο, ο Ολυμπιακός λογικά θα δείξει διαφορετικό πρόσωπο και δεν θα έχει μόνο στο μυαλό του τα μετόπισθεν. Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί τα αμυντικά κενά της Άρσεναλ…

http://www.thrylos.gr

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου