ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ! ΚΟΥΡΕΜΑ ΩΣ ΚΑΙ 65% ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ . ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ,ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΔΑΝΕΙΑ !

Category:

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ!!!!!!
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΩΣ ΚΑΙ 65% !!!
Η ΕΙΔΗΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.


ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ , ΑΦΟΥ Ο...
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.
ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΑΙΟΔΩΡΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ RESET ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΑΣ .

ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ , ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΤΑΞΕΙΣ.
ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!
ΜΕΙΩΜΕΝΟΙ ΜΕΝ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟ -60%
ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ 65% ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΦΤΟΥΡΑΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ !

Η ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ (ΑΦΟΥ ΔΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ) ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ -ΜΑΛΛΟΝ- ΤΟΥ 50% Η ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΛΑΦΟΝ ΑΝΑΛΗΨΕΩΝ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΟΙ ΣΕ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ (ΑΦΟΥ ΔΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ) ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ Ή ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΚΟΛΟΣΣΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΟΥ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΟΥ (=ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΔΟΣΗ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΙΣΗ) Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΜΑΣ , ΤΕΛΙΚΑ , ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΩΘΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !

http://pasokhtefra.blogspot.com

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου