Είναι ωραία να είσαι άνδρας γιατί...

Category:

-Ακόμα και στο κατούρημα έχουμε στόχους και μπορούμε να είμαστε αθόρυβοι,όταν θέλουμε...
-Το μόνο βιολογικό ρολόι που γνωρίζουμε,είναι αυτό που μας ειδοποιεί ότι αρχίζει το Champions League..
-Η εκάστοτε τσαντίλα μας δεν οφείλεται σε μια αόριστη ορμονική τσιγκολελέτα,που εκφράζεται με τη δικαιολογία-πασπαρτού ''έχω περίοδο''..
-Είμαστε τόσο απλοί και ειλικρινείς,ώστε να έχει

σημαδέψει τη ζωή μας ένα σπάσιμο της μέσης του Νίκου Γκάλη μπροστά στον Τσατσένκο,το γκολ του Μαραντόνα το 1986 ή το τελευταίο καλάθι του Μάικλ Τζόρνταν.Δηλαδή έχουμε ήρωες και δεν έχουμε πρόβλημα να το παραδεχτούμε.Ενώ οι γυναίκες έχουν μόνο ανταγωνίστριες.Και τον κομμωτή τους ως ότι πιο κοντινό στην έννοια ''ήρωας''..
-Όταν ασπρίζουν οι κρόταφοί μας δεν αρχίζουμε φαρμακευτική αγωγή για να καταπολεμήσουμε τη χρόνια κατάθλιψη και δεν παραμυθιαζόμαστε ότι ''αν τα βάψεις κανείς δεν θα το προσέξει''..
-Μπορούμε εκ του ασφαλούς να υποστηρίζουμε τις θεωρίες περί ισότητας,αφού στο κάτω-κάτω δεν κοστίζει τίποτα.Ενώ κατά βάθος ξέρουμε καλά ότι ο άντρας ήταν αυτός που ανακάλυψε τα προκαταρκτικά στο σεξ και μάλιστα τα ονόμασε ''μπύρα''..
-Δεν υπάρχει τίποτε άρρωστο όταν δύο γυναίκες κάνουν σεξ μεταξύ τους ,αρκεί να το κάνουν μπροστά μας..
-Έχουμε ''λόγο τιμής''..
-Κατά βάθος,είναι πολύ πιο υγιές ο καλύτερος φίλος μας να λέγεται Αζωρ και να κάνει ''γουφ'',από το να λέγεται ''μονόπετρο'' και να κάνει 1.000.000 ευρώ.Τουλάχιστον,σ'αυτόν που μας χάρισε τον Αζωρ δε χρειάζεται να του κάτσουμε..
-Όταν λέμε ''στ' αρ****α μου'',καταλαβαίνουν ότι κυριολεκτούμε..
-Τα δικά μας κριτήρια συνοψίζονται στην απλή εξίσωση ''έχει ωραίο κώλο,άρα γουστάρω''..Εκείνες προκειμένου ν'αποφασίσουν,πρέπει να ξέρουν ''πόσα βγάζει'',''πόσο επιτυχημένος είναι'',''τι αμάξι οδηγεί'',''αν ειναι παντρεμένος''.Πολλή κούραση..
-Όταν σφίξουν τα πράγματα,υπάρχει πάντα ένα Aγιο Όρος.Και μόνο που το ξέρουμε αρκεί..

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου