Αλόνσο: «Πρέπει να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί»

Category: ,

Λίγα 24ωρα απομένουν μέχρι τον τέταρτο αγώνα της Φόρμουλα 1 στο Μπαχρέιν και ο Φερνάντο Αλόνσο φρόντισε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ferrari να κάνει τη δική του εκτίμηση σχετικά με τις δυσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσει ο ίδιος αλλά και την προσπάθεια που πρέπει η ομάδα του να καταβάλει ώστε να κάνει «ένα βήμα μπροστά».

Ο Ισπανός πιλότος της «σκουντερία» φάνηκε προσγειωμένος, δείχνοντας να γνωρίζει καλά τις δυσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσει στο Grand Prix του Μπαχρέιν, ωστόσο δε δίσταζε να δηλώσει πως θα κάνει ότι μπορεί για να ελαχιστοποιήσει τις απώλειες και να κάνει την F2012 πιο ανταγωνιστική.

«Γνωρίζω ότι στο Sakhir αναμένουμε άλλο ένα δύσκολο 3ήμερο, κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό τόσο λόγω των χαρακτηριστικών της πίστας όσο και γιατί θα έχουμε το ίδιο μονοθέσιο που είχαμε στη Σαγκάη.

Η ‘σκουντερία’ κι εγώ έχουμε καλές εμφανίσεις στο Μπαχρέιν, η ομάδα έχει 4 νίκες και εγώ 3, η τελευταία ήταν στο ντεμπούτο μου με την ομάδα», τόνισε ο Αλόνσο, που φάνηκε να πιστεύει ότι το παρελθόν δεν έχει καμία σημασία σε αυτό το άθλημα.

Ο 31χρονος πιλότος έδωσε τη δική του υπόσχεση σχετικά με το ότι η ομάδα θα κάνει ό,τι μπορεί για να περιορίσει τις απώλειες αλλά και να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητά της το δυνατόν πιο γρήγορα.

Σε αυτό στοίχημα προγνωστικά είναι νωρίς να γίνουν, καθώς όπως τόνισε κι ο ίδιος… «το πρωτάθλημα είναι ανοιχτό και υπάρχουν αρκετές ομάδες που μπορούν να νικήσουν», δείχνοντας πίστη, ωστόσο, στην ομάδα του.

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου