Πρώτα οι άνθρωποι

Category:

Κι εκεί που οδηγείς ήρεμα και ωραία κι αφού περνάς τη διασταύρωση με ΠΡΑΣΙΝΟ το σηματοδότη της τροχαίας, κι αφού κάνεις και 5-10 χιλιόμετρα ακόμη , εμφανίζεται αίφνης ένας "Ευρωπαίος" τροχονόμος και σου δίνει κλήση για παραβίαση σηματοδότη......
Και ρωτάς απορημένος : " Τι έκανα ; Με πράσινο πέρασα....."
Και σου απαντά : "Κακώς. Έπρεπε να σταματήσεις στο σηματοδότη και να διαισθανθείς ότι, όπου να είναι θα κοκκίνιζε !!!!"

Και ξαναρωτάς εκνευρισμένος : "Που είναι ένας Έλληνας τροχονόμος και όλη η Ελληνική Τροχαία να τους τα πω ένα χεράκι ;"
Και σου απαντά : "Ξέχασε αυτά που ήξερες ...λαϊκιστή κακομαθημένε - Τώρα εγώ είμαι εδώ και μ' εμένα έχεις να κάνεις....."
Ε λοιπόν αυτήν την κλήση, ο Έλληνας δεν θέλει να την πληρώσει και δεν θα το κάνει.
Θα φθάσει στα άκρα των άκρων για αυτόν ακριβώς το λόγο ! Κι όποιον πάρει ο Χάρος......

Θα συνυπογράψω αυτό που είπε κάποιος άλλος Ανεξάρτητος : " Η σοβαρή οργάνωση και ΚΥΡΙΩΣ η οργάνωση της επικοινωνίας, αυτή τη στιγμή είναι ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!"
Βλέπω ολόγυρα τους άλλους να ενώνονται προεκλογικά για να αντέξουν το crash test του Ιουνίου. Αυτή τουλάχιστον είναι η πρόθεσή τους , άσχετα με το τελικό αποτέλεσμα που τολμώ να εκτιμήσω και μάλιστα πρόωρα ότι, τους περισσότερους δεν θα τους δικαιώσει.... Οψόμεθα....

Ας έρθουμε όμως στα δικά μας.
Σήμερα υπάρχουν, δόξα να έχει ο Κύριος , αρκετά κόμματα , μικρά - μεγάλα - ελεύθερα - παντρεμένα - αρραβωνιασμένα, τα οποία έχουν καταθέσει δημόσια τις θέσεις τους κι όποιος θέλει ακολουθεί.
Υπάρχουν λοιπόν πολλοί και διαφορετικοί δρόμοι , οι οποίοι υποτίθεται ότι, οδηγούν στη διάσωση.
Απλά διαλέγεις....
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν ήδη πλήρες σχέδιο. Ήταν και είναι έτοιμοι να αναλάβουν τη διακυβέρνηση.
Κατάλαβα ότι, η προτεραιότητά μας είναι να επιβιώσουν οι Έλληνες και να ξεφύγει η Χώρα από τα νύχια των δανειστών.
Τα πανωτόκια και τα υπόλοιπα παραμύθια τους καλά θα κάνουν να τα ξεχάσουν οι δανειστές.
Τέλος στη χούντα των μνημονίων. Ναι στις δημοκρατικές αλλαγές αλλά, πρώτα οι άνθρωποι.
Όχι άλλη απόγνωση ,εξαθλίωση κι αυτοκτονίες....

Παρενθετικά θα αναφέρω αυτό που έλεγε προχθές στο κανάλι του ο μετανοιωμένος κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος δεν κατάφερε πρόσφατα να εισέλθει στη Βουλή : "Παθιάστηκα να σώσω την Ελλάδα και ξέχασα τους Έλληνες. Απ' εδώ και πέρα με το ένα μάτι θα κοιτάζω την Ελλάδα και με το άλλο τους Έλληνες."

Είδαμε λοιπόν να μετακινούνται πολλοί άνθρωποι προς τ' αριστερά, ενώ προηγουμένως ήταν στο ΠΑΣΟΚ ή και στη ΝΔ ακόμη, αποζητώντας απλά λίγη αξιοπρέπεια, που είτε την έχασαν, είτε φοβούνται ότι θα την χάσουν εντελώς τις επόμενες ημέρες.
Χτυπήθηκε ισχυρά η μεσαία τάξη , φτωχοποιήθηκε και σταδιακά αριστεροποιείται. Είναι αυτόματη διαδικασία και γνωστή συνταγή.....
Απορώ γιατί απορούν κάποιοι στα τηλεπαράθυρα.
Πολύ λίγο έχει σημασία για μένα αν στο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται παλαιοΠΑΣΟΚΟΙ, Δημόσιοι υπάλληλοι ή, ότι άλλο "αμαρτωλό" θέλετε. Παραμένουν άνθρωποι και Έλληνες, οι οποίοι κυβερνήθηκαν από πονηρούς πολιτικάντηδες ......
Οι περισσότεροι πέρασαν με ...πράσινο φανάρι και κοιτάνε απορημένοι....τους "ευρωπαίους" τροχονόμους.....
Οι Έλληνες ζούσαμε μέσα στην άγνοια και στο σκοτάδι. Το σύστημα έκρυβε διαχρονικά τα προβλήματα και το 'χω ξαναπεί 1.000.000 φορές ότι, η Ευρώπη δεν μας είχε κουνήσει όχι το δάχτυλο αλλά, ούτε βλεφαρίδα πριν το 2009. Σιγή ιχθύος.
Κι εκεί που ήμασταν ήρεμοι και σχεδιάζαμε τη ζωή μας στα πλαίσια των νόμων του Κράτους,ξαφνικά σηκώθηκαν όλοι μαζί και πέσανε να μας φάνε..... Ήρθε το περίφημο "μαζί τα φάγαμε" κι ακολουθεί το ..."τώρα θα σας φάμε...".

Όχι φίλοι μου.... Τώρα να φάνε τα μούτρα τους όλοι μαζί και να δώσουν τον απαραίτητο χώρο και χρόνο στη Δημοκρατία να λύσει τα προβλήματα με ανθρώπινο τρόπο και όχι με αυτόν του 3ου Ράϊχ ή, του 4ου ή ότι άλλο θυμίζει σαπωνοποίηση......
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν Εθνικές λύσεις , με Αρχηγό έναν ιδιαίτερα έμπειρο πολιτικό και γνώστη πολλών μυστικών...που πονάνε.

Χωρίς πολλά λόγια , αυτό που θέλει ο Έλληνας να ακούσει είναι : ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ.
Υπόψη ότι, οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που παραμένουν στη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (35% του εκλογικού σώματος) , συγκρατήθηκαν εκεί, όχι επειδή έγιναν αίφνης νεοφιλελεύθεροι αλλά, επειδή επικράτησαν οι φοβίες που τους πέρασαν στην ψυχή.
Οι περισσότεροι από αυτούς θα αυτομολήσουν όπως και οι άλλοι. Ας είμαστε έτοιμοι, να τους υποδεχθούμε.

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου