Π.Καμμένος: "Μακριά η τρόϊκα από τις Ένοπλες Δυνάμεις"

Category:

Λαμπρή υποδοχή και πλήρη ενημέρωση επιφύλαξαν τόσο η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας όσο και η στρατιωτική στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο ο οποίος επισκέφθηκε και ενημερώθηκε για την απειλή και τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων πριν λίγο τουυπουργείο.

Τον Π.Καμμένο τον υποδέχθηκε ο ίδιος ο υπουργός Φ.Φράγκος και η ενημέρωση ήταν πλήρης, όπως μας ενημέρωσαν οι επιτελείς του Π.Καμμένου που τον συνόδευαν. Μαζί του ήταν και οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος υπερύθυνοι του τομέα Άμυνας, ο υποναύαρχος ε.α. ΝΘεοφανίδης και ο αρχιπλοίαρχος ε.α. Β.Πολίτης.

Ο Π.Καμμένος στις δηλώσεις του υποστήριξε πως η θητεία πρεπει να γίνει 12μηνη, πως πρεπει να υπαρξει ενισχυση με 10.000 ΕΠΟΠ, οτι τα στελέχη των Ε.Δ. πρεπει να ενισχυθούν οικονομικά στα επιπεδα του 2009 και πως ειναι αναγκη να κρατηθούνν οι τοκογλύφοι, εννοώντας την τρόϊκα μακριά απο την Εθνική Άμυνα καθως χαρακτήρισε απαράδεκτο να ορίζει οποιοσδηποτε τρίτος τον προϋπολογισμο ασφάλειας της χώρας

Σε ερωτηση για τους ορους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής του σε κυβερνητικό σχήμα υπογράμμισε την ότι είναι η ανακήρυξη ΑΟΖ, η κατάργηση του Μνημονιου και η διασφαλιση της Εθνικής Κυριαρχίας.

Κάτι μας λέει ότι είναι πολύ πιθανό να ξαναδούμε σύνοτμα σε άλλο ρόλο τον Π.Καμμένο στο υπουργείο Άμυνας...

Τμήμα ειδήσεων defencene.gr

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου