Ανεξάρτητοι Έλληνες: Ανεπιθύμητη η τρόικα

Category:

Ανεπιθύμητη η τρόικα στην Ελλάδα, δηλώνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. "Οι εκπρόσωποι της τρόικας είναι ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα. Είναι ο καθένας τους ξεχωριστά persona non grata, από όλους εμάς που πιστεύουμε αταλάντευτα ότι τα Μνημόνια που επέβαλλαν με τη στήριξη των Ελλήνων πολιτικών εντολοδόχων τους είναι ισοπεδωτικά για την χώρα ή αυτοκτονία για την Ελλάδα, όπως πρόσφατα είπε ο Νομπελίστας oικονομολόγος Στίγκλιτς", τονίζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σχετικά με την επιστροφή της τρόικας στην Ελλάδα 

Η δήλωση του εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουικ:

"Αύριο έρχεται στην Αθήνα η τρόικα με επικεφαλής τον συμπεριφερόμενο ως αφεντικό των Ελλήνων Υπουργών, Πωλ Τόμσεν.

Είναι προφανές ότι η Τρόϊκα επισπεύδει το ταξίδι της, προκειμένου να δώσει γραμμή στη μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη ώστε οι προγραμματικές δηλώσεις που θα έλθουν για συζήτηση στη Βουλή, να απηχούν τις θέσεις των τοκογλύφων δανειστών.

Υπενθυμίζουμε αυτά τα οποία οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έλεγαν και προεκλογικά:

Οι εκπρόσωποι της τρόικας είναι ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα. Είναι ο καθένας τους ξεχωριστά persona non grata, από όλους εμάς που πιστεύουμε αταλάντευτα ότι τα Μνημόνια που επέβαλλαν με τη στήριξη των Ελλήνων πολιτικών εντολοδόχων τους είναι ισοπεδωτικά για την χώρα ή αυτοκτονία για την Ελλάδα, όπως πρόσφατα είπε ο Νομπελίστας οικονομολόγος Στίγκλιτς".

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου