Ειμαστε Πολλοί, Ειμαστε Ανεξάρτητοι, Είμαστε Έλληνες

Category:

Είμαστε ένα κίνημα που μέσα σε 4 μήνες κατα φέραμε αυτό που άλλοι παλεύουν χρόνια. Είμαστε η 4η δύναμη στην Ελλάδα και συνεχίζουμε δυναμικά!

Δυστυχώς πολλοί συμπατριώτες μας δεν άντεξαν τους εκβιασμούς, που εντέχνως δημιούργησαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Δυστυχώς επίσης, αυτή η μη αντοχή στην πίεση πιθανόν να οδηγήσει την χώρα μας σε πιο επικίνδυνα μονοπάτια.

Οι τοκογλύφοι-δανειστές θα προσπαθήσουν ενδεχομένως να μας καθησυχάσουν "προσφέροντας" "ανακούφιση". Ήδη συζητάνε, πριν λίγο το ψιλοανακοίνωσαν, ότι αυτό που θα κάνουν είναι να επιμηκύνουν το πρόγραμμα για 10-15 χρόνια! Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό... Πλήρης παράδοση της Πατρίδας μας και σε βάθος χρόνου πληρης εξαθλίωση των Ελλήνων.

Ο Σαμαράς μέχρι χτες το βράδυ "βροντοφώναζε" επαναδιαπραγμάτευση. Σήμερα τον άκουσε κανείς να το λέει; Αυτό που είπε είναι και αυτο που θα κάνει: "Να τηρήσουμε τις υπογραφές μας" Και η υπογραφή του είναι στο έγγραφο προς τον πρόεδρο της ΕΚΤ που δεσμεύεται για την πλήρη εφαρμογή του μνημονίου.

Ο Τσίπρας πανηγυρίζει σα μικρό παιδάκι που έπιασε 27%! Ξέχασε και αυτός που μέχρι πριν λίγο καιρό ζητούσε τάχα εντολή για διακυβέρνηση. Μήπως και αυτός αυτό ήθελε; Να είναι αντιπολίτευση;

Ο Βενιζέλος, προκειμένου να κρατήσει το ΠΑΣΟΚ, θα ακολουθήσει αυτό που είχε πει η Ντόρα πριν καιρό: "...και με το διάβολο θα συνεργαστώ..."

Ως Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουμε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να αντισταθούμε! Να είμαστε ενωμένοι, πιο δυνατοί από πριν και να πείσουμε όλους τους συμπολίτες μας ότι είμαστε σταθεροί στις απόψεις μας και ότι ο δρόμος που προτείναμε ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟ!

Τα ποσοστά μας ίσως να είναι χαμηλότερα από ότι ελπίζαμε. Αλλά μην ξεχνάμε τον πόλεμο λάσπης που δεχτήκαμε. Σίγουρα δεν πρέπει να εθελοτυφλούμε για ενδεχόμενα λάθη που μπορεί να έγιναν, αλλά τελικά αυτά ήταν που καθόρισαν το αποτέλεσμα; Και όπως και να έχει τα όποια προβλήματα μας, ως Ανεξάρτητοι Έλληνες, μπορούμε να τα λύνουμε μέσα από διάλογο εύκολα.

Μην ξεχνάτε ότι έχουμε το 7,5% ίσως και παραπάνω του Ελληνικού λαού με το μέρος μας. Στο χέρι μας είναι αυτό το 7,5% στις επόμενες εκλογές να γίνει η πλειοψηφία. Και μπορεί να γίνει! Και το ξέρουμε και το ξέρετε!

Θα τελειώσουμε με τα λόγια του Πάνου Καμμένου: "Ας ενωθούμε όλοι, όχι για να παραδώσουμε τη χώρα, αλλά για να αντισταθούμε στην παράδοση της χώρας"!!!

Ο αγώνας τώρα αρχίζει. Καλή δύναμη σε όλους.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου