ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΕ, BLACKROCK, ΠΡΙΝ ΔΩΣΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ EUROBANK, ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΗΝ “ANAPTYXI APC”;

Category:



ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ.
Eurobank: Η τράπεζα με μεγαλοστελέχη της οποίας συνέτρωγε ο Γιώργος Παπανδρέου ως “πρωθυπουργός εν αναμονή”.
Η τράπεζα που έλαβε δισεκατομμύρια από τα “σωτήρια δάνεια” του μνημονίου που καλούνται να αποπληρωσουν οι επόμενες γενιές.
Η τράπεζα που σήμερα πήρε και τυπικά το ισχυρότερο Ελληνικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, το οποίο γονάτισε όλως τυχαίως ο Κλέωνας Παπαδόπουλος, στενός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου.
Σήμερα λοιπόν, ο Βασίλης Καπερνάρος αποκάλυψε μία υπόθεση παρόμοια με αυτή που είχε βγει στην δημοσιότητα από το “Αποκαλυπτικό Δελτίο” πριν λίγες ημέρες. Κάποια τράπεζα, έστελνε επιστολές σε “κόκκινους” δανειολήπτες, στις οποιες αναγραφόταν μία περίεργη διαδρομή του δανείου σε εταιρεία του εξωτερικού. (κλικ στην εικόνα για μεγένθυση).
Η εταιρεία που “έπαιρνε” το κόκκινο δάνειο, όπως και άλλα κόκκινα δάνεια από την Eurobank, είναι η «ΑΝΑΡΤΥΧΙ APC LIMITED» (ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΪΠΙΣΙ ΛΙΜΙΤΕΝΤ), που εδρεύει στην Αγγλία, (c/o Wilmington Trust, SP Services (London) Limited, EC2M 7 JH, 6 Broad Street Place, Λονδίνο)
Προσέξτε λοιπόν αγαπητοί εισαγγελείς. Ένα κόκκινο δάνειο, ένα δάνειο σε καθυστέρηση, λειτουργεί καταστροφικά για τα στοιχεία μίας τράπεζας ειδικά σε ελέγχους τύπου BlackRock αλλά ακόμα και για την δημοσίευση στοιχείων όπως οφείλουν να κάνουν οι εισηγμένες εταιρείες.
Τα κόκκινα δάνεια ήταν ο κύριος παράγοντας βάσει του οποίου κρίθηκε η ανακεφαλαιοποίηση ή το σπάσιμο των τραπεζών. Π.χ. για την Proton, “κρίθηκε” ότι τα δάνεια ήταν επισφαλή γι’ αυτό και έσπασε η τράπεζα.
Τι γίνεται όμως όταν ένα “κόκκινο” δάνειο “τιτλοποιείται” ή εκχωρείται σε μία εταιρεία του εξωτερικού που εμφανίζει πιστοληπτική ικανότητα; Ακόμα και αν είναι εταιρεία της μίας λίρας, πάλι εμφανίζει πιστοληπτική ικανότητα αφού δεν έχει επιδείξει καθυστέρηση πληρωμής οφειλών κλπ.
Τότε, ως διά μαγείας, το κόκκινο δάνειο μετατρέπεται σε υγιή απαίτηση! Γεγονός που βεβαίως συνιστά χάλκευση των οικονομικών αποτελεσμάτων, αφού η τράπεζα γνωρίζει πολύ καλά ότι το δάνειο δεν μπορεί να εισπραχθεί.
Στον έλεγχο της Black Rock όμως δεν φαίνεται ως οφειλέτης ο κατάμαυρος στον Τειρεσία κυρ Μήτσος, αλλά μία Αγγλική εταιρεία πεντακάθαρη σαν το πρώτο χιόνι.
Υπάρχει όμως και κάτι άλλο… Μαντέψτε ποιός εκπροσωπεί την εν λόγω εταιρεία “Anaptyxi” στην Ελλάδα. Η Anaptyxi λοιπόν εκπροσωπείται νόμιμα στην Ελλάδα, από την Ανώνυμη Τραπεζική εταιρεία με την επωνυμία «Τράπεζα E.F.G. Eurobank Ergasias Ανώνυμη Εταιρεία» (Τράπεζα Ι Εφ Τζι Γιουρομπανκ Εργκαζιας Ανώνυμη Εταιρεία), που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Οθωνος αριθ. 8!
Δηλαδή, η εταιρεία που αγοράζει τα οκαζιόν δάνεια της Eurobank, εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την ίδια την Eurobank!
Αυτό κύριε Προβόπουλε, κύριε Στουρνάρα και βεβαίως κύριε Σαμαρά, έχει μία οσμή “καταδολίευσης”. Γνωρίζετε τον όρο;
Ειδικά οταν υπάρχουν περιπτώσεις όπου η Eurobank “επαναγοράζει” το κόκκινο δάνειο που έχει ήδη εκχωρήσει στην Anaptyxi, το εκχωρεί εκ νέου σε μία εταιρεία που ονομάζεται Anaptyxi II (!!) και έπειτα το επαναφέρει πάλι στην κατοχή της…
Για τι ποσά μιλάμε;
Άγνωστο. Δυστυχώς ο έλεγχος της Black Rock δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα παρά τον επισταμένο κοινοβουλευτικό έλεγχο. Κρατιέται στα χέρια του κυρίου Προβόπουλου και του κυρίου Στουρνάρα, δύο ανθρώπων διορισμένων και κρύβεται από τους εκπροσώπους του Ελληνικού λαού. Το μόνο στοιχείο που μπορεί να παραθέσει το Ολυμπία, είναι ένα αλισβερίσι με equities που εκδίδει κάποια Anaptyxi, από τα οικονομικα στοιχεία της Eurobank. Εκεί λοιπόν αναγράφεται το ιλιγγιώδες ποσό των 3,592,978,151.
                                               eurobank anaptyxi sme 2009


Η συνέχεια στον εισαγγελέα που οφείλει άμεσα να διερευνήσει το ύψος της χάλκευσης των οικονομικών στοιχείων, που εάν βέβαια ανέρχεται σε τέτοια ποσά, τότε θα έχουμε να κάνουμε με την μεγαλύτερη ρεμούλα όλων των εποχών. Ειδικά από την στιγμή που με πολιτική απόφαση, καταστράφηκε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και δόθηκε μαζί με την Proton Bank στην Eurobank. Αφού η τελευταία είχε ανακεφαλαιοποιηθεί με δημόσιο χρήμα, βάσει πάντα των οικονομικών στοιχείων που κατέγραψε ο έλεγχος της Black Rock.
Και ως κερασάκι παραθέτουμε ένα άρθρο της “Αξίας”, εδώ και κάτι μήνες που περιγράφει με το γάντι την διαδικασία που ακολούθησε η Eurobank. Είμαστε σίγουροι πως οι κοινωνικές συναναστροφές ορισμένων κυριών της δικαιοσύνης, δεν θα τις εμποδίσουν να φέρουν εις πέρας αυτή την απλή έρευνα που θα είχε γίνει σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα. Αν και καμμία πολιτισμένη χώρα δεν θα ανακεφαλαιοποιούσε μία τράπεζα με χρήματα των πολιτών, χωρίς να έχει βάλει πολύ, μα πάρα πολύ κόσμο στην φυλακή.
Αναμένουμε.



eurobank daneia axiaplus

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου