ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ – ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΠΑΥΛΟΥ: ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!

Category:

Γροθιά στους πολιτικούς βρυκολακες του παρακράτους, τους κομματικούς βοσκούς που θέλουν το αίμα βορά στους σχεδιασμούς των τοκογλύφων ήταν η παρέμβαση της μάνας του δολοφονημένου Παύλου πριν από λίγο στον ΣΚΑΪ: “Μην βάζετε ταμπέλες στο παιδί μου! Ακούστε τα 
τραγούδια του”!
Όχι, ο κύριος Μπάμπης δεν ήταν στο πάνελ για να σχολιάσει με “σοβαρότητα”. Κάπως έτσι δεν έκρυβαν οι βατσιμανηδες τις φωτογραφίες του Αλέξη με τις Ελληνικές σημαίες για να σκυλευσουν την σορό του;
Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε:


«Πληρωμένος φονιάς ήταν και τον στείλανε», είπε η μητέρα του Παύλου Φύσσα για τον 45χρονο οπαδό της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Ρουπακιά, ο οποίος ομολόγησε ότι μαχαίρωσε και σκότωσε τον γιο της.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ανέφερε ακόμη ότι υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος έχει τραβήξει βίντεο με τη σκηνή της βίας και το πήγε στην αστυνομία.
Περιγράφοντας το περιστατικό η μητέρα του 34χρονου, ανέφερε ότι ενώ ο γιος της και η παρέα του έβλεπαν μπάλα, κάποιος θαμώνας της καφετέριας, που δεν ήταν μέλος της παρέας, είπε κάτι για κάποιον.
Στη συνέχεια η παρέα του Παύλου έφυγε από την καφετέρια και ο 34χρονος τους είπε να σκορπίσουν στα στενά, ώστε να καθυστερήσει όσους είχαν συγκεντρωθεί απ’ έξω.
Όπως είπε η μητέρα, η κοπέλα του θύματος δεν έφυγε και έτρεξε στους αστυνομικούς που ήταν εκεί. Ανέφερε μάλιστα συγκεκριμένα ότι ήταν έξι μηχανές με 12 άτομα της ομάδας ΔΙΑΣ.
«Τους εκλιπαρούσε φωνάζοντας, πηγαίνετε, θα γίνει κακό. Και της απάντησαν ”θα πάμε να τα βάλουμε εμείς με αυτά τα γομάρια”;», σημείωσε και πρόσθεσε ότι ο γιος της αντιμετώπισε τρία άτομα, αλλά ήρθε ο δράστης ανάποδα με το αυτοκίνητο και τον μαχαίρωσε
Καταλήγοντας η μητέρα του Παύλου Φύσσα ξεκαθάρισε ότι ο γιος της δεν είχε προηγούμενα με κανέναν. «Φωνάζω από χθες μη μου βάζετε ταμπέλες στο παιδί μου. Ελεύθερο μυαλό ήταν και τίποτε άλλο. Και αν θέλετε να μάθετε ακριβώς ποιος ήταν, ακούστε τα τραγούδια του. Δεν υπήρξε με κανέναν προηγούμενο. Άγνωστοι ήταν», ανέφερε.

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου