"Το φυσάνε και δεν κρυώνει" στην κυβέρνηση - Στρατηγική ήττα Α.Σαμαρά

Category:

"Το φυσάνε και δεν κρυώνει" στην κυβέρνηση και στο μεγαλύτερο μέρος του "συνταγματικού τόξου" (στο οποίο περιλαμβάνουν και το ΚΚΕ που δεν αναγνωρίζει καν την κοινοβουλευτική δημοκρατία!) από την αποφυλάκιση των τριών βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου, αλλά και την "αποφυλάκιση" του εθνικισμού στην Ελλάδα.

Με εξαίρεση τον ΣΥΡΙΖΑ που άσκησε μεν την συνήθη σφοδρή κριτική, αλλά δεν κυλίστηκε στον βούρκο και στον βόθρο του μίσους και της συκοφαντίας κατά του κόμματος του Λαϊκού Συνδέσμου, όλοι οι άλλοι του συνταγματικού τόξου με προεξάρχοντα τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά ο οποίος από τις ΗΠΑ διακήρυσσε την ότι "θα φυλακίσει Έλληνες πολιτικούς" και θα "πατάξει τον εξτρεμισμό" (ποιος άραγε φταίει για τον εξτρεμισμό;) έχουν υποστεί στρατηγική πολιτική ήττα.

Τι να πει κανείς για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης του Α.Σαμαρά, τον Ε.,Βενιζέλο (που κατάντησε η ΝΔ...) ο οποίος δήλωνε "Δικαιωμένος γιατί είχε ξεκινήσει τον αγώνα για να χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή"

Αλλά και τόσοι άλλοι Έλληνες πολιτικοί οι οποίοι αρνούνται να διδαχθούν από την Ιστορία και οι οποίοι απλά έσταζαν μίσος.

Και δεν έσταζαν μίσος μόνο για τους συγκεκριμένους πολιτικούς αντιπάλους που είχαν φυλακίσει, αλλά για όλο το πατριωτικό μέτωπο, για όλους τους Έλληνες που απλά δεν θέλουν τους ξένους να κάνουν κουμάντο στην ίδια τους την πατρίδα...

Βέβαια, ή ήττα, φέρνει γκρίνια: Οι βουλευτές της ΝΔ (η μεγάλη πλειοψηφία) - τις αντιδράσεις των οποίων μόνο το defencenet.gr είχε καταγράψει όταν "Όλα τα'σκιαζε η φοβέρα" στην πολιτική και μιντιακή ζωή του τόπου και διέρρεαν τα κυβερνητικά φερέφωνα ότι "Θα συλλάβουν τα site που υποστήριζαν την Χρυσή Αυγή" - αντιδρούν πλέον έντονα.

Και το αστείο είναι ότι δεν χρειαζόταν να "στηρίξεις την ΧΑ" για να διατυπώσεις απορίες και ενστάσεις, αλλά και να καταγράψεις τις αντιδράσεις κορυφαίων νομικών για τις διώξεις.

Αρκούσε να στηρίξεις την λογική για να γράψεις απλά την αλήθεια και αυτό που έβλεπες - αν δεν ήσουν, βέβαια, "μπουκωμένος" από τα "μαύρα κονδύλια" της τρόικα και δεν πληρώνεσαι για να γράφεις και να λες ψέματα...

Όλοι οι σοβαροί βουλευτές της ΝΔ ήξεραν ότι αυτή η επιχείρηση δεν μπορούσε να συνεχιστεί επί πολύ και όται θα μπορούσε να γυρίσει μπούμερανγκ κατά της ΝΔ και να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα με την ηρωποίηση των βουλευτών της ΧΑ.

Και τώρα βρίζουν όλα τα άλλα κυβερνητικά στελέχη που "Παρέσυραν τον πρωθυπουργό σε τέοια κίνηση".

Μα, αν ο πρωθυπουργός παρασύρετε σε τέτοιες γκάφες - για να μην πούμε τίποτα χειρότερο - στην εσωτερική πολιτική διαχείριση τότε τι να περιμένουμε π.χ. στα εθνικά θεματα;

Όλοι ετοιμάζονταν να διαμοιράσουν τα ιμάτια της Χρυσής Αυγής, διακηρύσσοντας ότι "Τελείωσε το κόμμα αυτό", αλλά τώρα καλό θα ήταν να ανοίξουν διαύλους με την Μεσογείων, μήπως και τους περιλάβει στα ψηφοδέλτια του κόμματος για να έχουν ελπίδες να επανεκλεγούν.

Ας δούμε τις αμήχανες αντιδράσεις του "Συνταγματικού Τόξου"

Σ.Κεδίκογλου: Η Δικαιοσύνη να αφεθεί να ολοκληρώσει το έργο της

Π.Σκουρλέτης: Το γεγονός ότι είναι ελεύθεροι δεν σημαίνει ότι είναι και αθώοι

Φ.Κουβέλης: Δεν υπήρξε νηφαλιότητα και ψυχραιμία

Θ.Πάγκαλος: Η απελευθέρωση των τριών χρυσαυγιτών δεν αποτελεί ένδειξη για την οριστική απαλλαγή τους

πηγη

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου