ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ: ΝΑΙ, ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ!

Category:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 
από τις αρμόδιες υπηρεσίες, που επιβεβαιώνει ότι η Hoechtief δεν κατέβαλλε τον ΦΠΑ επειδή “έτσι θεώρησε”, δεν κατέβαλε τους σχετικούς φόρους, δεν τήρησε τους κανονισμούς περί παγίων και …έφυγε ανενόχλητη! Την ίδια στιγμή που πολύτεκνες οικογένειες βλέπουν τα σπίτια τους να κατάσχονται για χίλια ευρώ, ενώ η κυβέρνηση λεονταρίζει απέναντι στους αδύναμους καγχάζοντας για το “αναγκαίο” της φορολογικής της πολιτικής! Είναι εθνική ντροπή και εξαπάτηση. Από την Siemens μέχρι τα υποβρύχια, την ΜΑΝ και την Hoechtief, το πλιάτσικο των δισεκατομμυρίων μένει ατιμώρητο λες και βρισκόμαστε υπό Γερμανική κατοχή. Όπου ο ούνος εισβολέας κλέβει ανενόχλητος και φεύγει χωρίς να δώσει λογαριασμό.
Το χειρότερο; Ενώ βάσει του άρθρου 14 (ν. 2523/1997) η εταιρεία δεν έπρεπε να παίρνει φορολογική ενημερότητα λόγω αυτής της της ενέργειας, συνέχιζε κανονικά να διαχειρίζεται το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας!






Δείτε τα ντοκουμέντα που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για παρερμηνείες και συγχρόνως απονομιμοποιεί όλη την φορολογική λαίλαπα κατά των ανυπεράσπιστων πολιτών.

Comment (1)

ΞΕΚΙΝΑ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ 62.000 ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ

Άμεσο κίνδυνο κατάσχεσης αντιμετωπίζουν 62.000 ακίνητα, καθώς οι 50.000 δανειολήπτες που συνδέονται με αυτά βρίσκονται στο «κόκκινο» και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας,πρόκειται για κατοικίες, γραφεία, καταστήματα και εξοχικά, τα οποία θα βγουν στο... «σφυρί» από την 1η Ιανουαρίου του 2014.

Αυτός είναι, κατά πληροφορίες, ο αριθμός των δανείων για τα οποία οι τράπεζες έχουν εκδώσει τα τελευταία έξι χρόνια, διαταγές πληρωμής. Αξίζει να σημειωθεί πως από αυτά τα δάνεια μόλις τα 26.000 είναι στεγαστικά, δηλαδή έχουν κατά κύριο λόγο προσημειωμένη την πρώτη κατοικία.

Εντυπωσιακό είναι και το στοιχείο που θέλει τουλάχιστον 15.000 από τους 50.000 δανειολήπτες να έχουν τη δυνατότητα πληρωμής των δόσεών τους, δηλαδή διαθέτουν τραπεζικούς λογαριασμούς και ακίνητα πέραν των προσημειωμένων, αλλά κρύβονται πίσω από αναστολές της διενέργειας πλειστηριασμών, που δίνονται διαρκώς από το 2008.

Δημοσίευση σχολίου