Το ΠΑΣΟΚ χρεοκόπησε - Του έκοψαν τα τηλέφωνα και όμως μας κυβερνά με 5%

Category:

Tην ίδια στιγμή που το ΠΑΣΟΚ του 5% ως κυβέρνηση (με τη συννενοχή της ΝΔ) επιβάλλει εξοντωτικούς νόμους στους πολίτες, που οδηγούν σε κατάσχεση των περιουσιακών τους στοιχείων, μόλις καταστεί αδύνατο να πληρώσουν τις οφειλές τους, το ίδιο το κόμμα "φεσώνει" οποιονδήποτε μιλάει ελληνικά, με αποκορύφωμα το κόψιμο των τηλεφωνικών του συνδέσεων από τον ΟΤΕ στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη.

Έκοψαν τα τηλέφωνα στο ΠΑΣΟΚ για απλήρωτες οφειλές προς τον ΟΤΕ. Οι υπάλληλοι της Χαριλάου Τρικούπη νόμισαν πως πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα, αλλά σύντομα διαπίστωσαν πώς ο απλήρωτος λογαριασμός ήταν η αιτία της διακοπής.

Αυτό συνέβη χθες το πρωί. Δεν έφτανε που τα προβλήματα είναι «βουνό» και ακόμα δεν έχουν δει την κορυφή εξαιτίας της τακτικής του Προέδρου του Ευ. Bενιζέλου, μόλις πήγαν στα γραφεία τους, συνειδητοποίησαν ότι ο ΟΤΕ τους είχε κόψει τα τηλέφωνα, λόγω οφειλής...

Όλες οι γραμμές του τηλεφωνικού κέντρου που ξεκινούν από 210-38... είχαν διακοπεί και, όσοι επιχείρησαν να μιλήσουν, άκουσαν το κλασικό ηχογραφημένο μήνυμα που τους ενημέρωνε.

Ευτυχώς, τους έμεινε, μέχρι στιγμής, το άλλο κέντρο (210-36...) που είχε μεταφερθεί από την Ιπποκράτους, αλλά κανείς δεν είναι βέβαιος πόσο θα αντέξει κι αυτό.

Είναι ένα δείγμα του που έχει ανατεθεί η τύχη της χώρας, και σε τι "υπέυθυνα" χέρια.Υπενθυμίζουμε ότι προ ολίγων ημερών η τηλεφωνική εταιρέια Wind έβγαζε στο "σφυρί"για χρέος ύψους 2.200 ευρώ την κατοικία μιας τετραμελούς οικογένειας στον Πύργο Ηλείας.

Η οικογένεια αυτή έχανε το σπίτι της λόγω της ακολουθούμενης πολιτικής των τελευταίων 3 χρόνων, με βασική ευθύνη του ΠΑΣΟΚ, που οδήγησε τους Έλληνες στην εξαθλίωση και να μην μπορούν να πληρώσουν για τις στοιχειώδεις ανάγκες τους.

Στην περίπτωση του ΠΑΣΟΚ όμως δεν έχουμε κατασχέσεις, ούτε ο πρόεδρός του θεωρείται υπέυθυνος για να ξεπληρώσει το χρέος του κόμματος με την δική του περιουσία.

Ένα κόμμα του 5% (και αν) κυβερνάει τον τόπο, για να φέρει λύσεις ενώ δεν είναι ικανό ούτε τους λογαριασμούς του να πληρώσει.

Από τα μεγαλεία του Γ.Παπανδρεου και τα γυμναστήρια στην Ιπποκράτους, επιστροφή στην Χαριλάου Τρικούπη και στην επικοινωνία με...σήματα καπνού.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου