Ένα Διευθυντήριο θα μηδενίσει τις κυβερνήσεις [Βίντεο]

Category:

HΞΕΡΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Με τον Ανδρέα Παπανδρέου δεν συμφωνούν πολλοί Έλληνες και σίγουρα είναι ο βασικός υπεύθυνος για την οικονομική καταστροφή της Ελλάδας με την πολιτική που ακολούθησε στην δεκαετία του '80.

Όμως σε μια από τις τελευταίες του συνεντεύξεις στις Κάννες, ο άνθρωπος έδειξε ότι "ήξερε" και μίλησε ξεκάθαρα για "εκμηδενισμό των εθνικών κυβερνήσεων" και για "κατευθύνσεις που θα δίνει το Διευθυντήριο", και αυτά τα είπε το 1995(!), και τώρα έχουν πραγματοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό.

Ακούστε στο 3:13 του Video ...Βρίσκω ότι πάμε σ ένα είδος συρρίκνωσης της εθνικής δύναμης αλλά όχι στο βωμό μιας συλλογικής δημοκρατικής διαδικασίας. ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. συμφερόντων, όταν λέγω, ρητά!

Δεν θέλω ν' αποκαλύψω ονόματα

ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ, ΕΔΩ...



ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΦΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΔΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ...









Δυστυχώς ο Α.Παπανδρέου συμμετείχε άθελά του στους σχεδιασμούς της Νέας Τάξης Πραγμάτων, γιατί της έδωσε το καλύτερό της όπλο για την επίτευξη των σκοπών της.Της έδωσε τον γιο του, την καταστροφή της χώρας, τον Γ.Παπανδρέου.


Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου