ΑΜΦΙΠΟΛΗ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ!!!

Category:

Σήμερα μερα της Εθνικής μας Εορτής, αναμένεται οι αρχαιολόγοι του υπουργείου πολιτισμού, να προβούν σε ανακοινώσεις για την πορεία της εκσκαφής στην Αμφίπολη. Πρίν όμως από τις ανακοινώσεις τους, θα πρέπει να γνωρίζουμε κάποια γεγονότα, τα οποία είναι γνωστά στους αρχαιολόγους, αλλά παραμένουν άγνωστα στους περισσότερους Έλληνες.

ΠΡΩΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: Η εκσκαφή στην Αμφίπολη, μέχρι του τρίτου τμήματος που έχουν φθάσει, κατά τις εκσκαφές που γίνονται από το καλακαίρι μέχρι τώρα, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται. Αυτό βέβαια δεν το είπαν στους Έλληνες οι αρχαιολόγοι του Υπουργείου. Όπως δεν είπαν και πως γνώριζαν τι ακριβώς υπάρχει μέχρι τον τρίτο θάλαμο, αφού η εκσκαφή αυτή έχει ξαναγίνει από τους Άγγλους το 1926. (εδώ τους βλέπουμε να προσπαθούν να εισέλθουν από το πέτρινο τοίχος που κρύβει τις “σφίγγες”.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Η κυρία Περιστέρη είχε πει, προχωρώντας προς τον τρίτο θάλαμο, πως “από δω και πέρα αν έχουν επιχειρήσει να εισέλθουν τυμβωρύχοι, θα βρούμε τα κόκκαλα τους”.Ναι. Αν για πρώτη φορά έμπαιναν στον τρίτο θάλαμο, θα τα έβρισκαν. Αυτά τα κόκκαλα όμως τα βρήκαν οι Άγγλοι το 1926.

O τρόπος που είναι κατασκευασμένο το ταφικό μνημείο καθιστούσε ΑΔΥΝΑΤΗ την οποιαδήποτε προσπάθεια σύλησης του, με τις τεχνικές δυνατότητες που υπήρχουν ακόμα και μέχρι σήμερα.

Μόνο το επίσημο κράτος θα μπορούσε να φθάσει μέχρι τον τελευταίο θάλαμο, και αυτό θα χρειαζόταν χιλιάδες εργάτες και πολλούς μήνες εργασιών. Κάτι λοιπόν που δεν θα μπορούσε να γίνει στα κρυφά.

Για να το καταλάβουμε αυτό, αρκεί να αναλογιστούμε πως με τα σημερινά τεχνολογικά μέσα, έχουν προχωρήσει μόνο εννέα μέτρα, μέσα σε τέσσερις μήνες εργασιών. Όταν η διάμετρος του μαρμάρινου περίβολου-τοιχείου, ύψους δύο μέτρων, είναι εκατόν είκοσι μέτρα. Και ο τελευταίος θάλαμος βρίσκεται φυσιολογικά στο κέντρο του Τύμβου και στα ΕΞΗΝΤΑ περίπου μέτρα. Και όχι μόνο στα εξήντα μέτρα, αλλά συνεχώς κατηφορίζει.

Με λίγα λόγια αυτοί που το κατασκεύασαν, το έφτιαξαν για να μείνει ΑΠΟΡΘΗΤΟ μέχρι σήμερα.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: Οι αρχαιολόγοι του Υπουργείου, εκτός από το ότι έχει ξαναγίνει αυτή η εκσκαφή, δεν έχουν πει επίσης στον Ελληνικό λαό, το ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΥΝΟΥ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗ (Όττο Φρίντριχ Λούτβιχ Φον Βίτελσμπαχ – Βασιλιά Όθων τον είπαν), ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΣΚΑΦΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΕ 4 ΚΡΑΤΗ. ΣΤΙΣ ΤΟΤΕ ΕΓΓΥΗΤΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. (ΑΓΓΛΙΑ, ΗΠΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ) . Αφού λοιπόν η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα να κάνει εκσκαφές ΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ αφού είναι μέσα στο πρωτόκολλο των τεσσάρων κρατών και αυτοί ελέγχουν την Ελλάδα και το υπ. Πολιτισμού. σήμερα. Και την ελέγχουν φυσικά μέσω της SIEMENS.

ΤΡΙΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: Στις αρχές Σεπτεμβρίου ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ. Την ημέρα που τις βρήκαν ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ και έλαβαν ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Απαγόρευσαν κάθε διέλευση και τοποθετήθηκαν στην είσοδο άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε με όπλα.

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ; ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ; KAI ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ;;;ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ κ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ;;; Σε αυτά να απαντήσουν οι εγκάθετοι αρχαιολόγοι του ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Και οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν, πως στην Ελλάδα δεν έχουμε μόνο τους τρεις εγκάθετους αρχαιολόγους του Γερμανικού Υπουργείου πολιτισμού, υπάλληλος του οποίου ήταν και ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ, που με την έγκρισή του φυγαδεύτηκαν από το Άργος ανεκτίμητοι θησαυροί στη Γαλλία. Αλλά έχουμε και τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ, που κάποια στιγμή θα σας μεταφέρω και δικές τους αλήθειες.



Υπάρχουν πολλάάάάά γεγονότα ακόμα που δεν έχουν πεί στον Ελληνικό λαό, αλλά τώρα ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ τον “ασκό του αιόλου”, ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Αλλά ας περιμένουμε να δούμε. ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΑΥΡΙΟ;
ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!!


Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου