"ΔΟΥΛΕΜΑ" ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑΤΟ

Category:

Επικοινωνία με τον γ.γ. του ΝΑΤΟ, Γένς Στόλτενμπεργκ είχε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας για να του τονίσει την δράση παρωδία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο καθώς από τότε που ενεργοποιήθηκαν οι υποτιθέμενες περιπολίες η Ελλάδα συνέχισε να "βουλιάζει" από πρόσφυγες-λάθρο και η Συμμαχία αποδείχτηκε παντελώς ανίκανη τις σταματήσει ενώ ταυτόχρονα "νομιμοποιεί" τουρκικές διεκδικήσεις στο Αρχιπέλαγος.   


Ο Α.Τσίπρας διαμαρτυρήθηκε γιατί ακόμη οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ δεν αναλάβει πλήρη δράση στο Αιγαίο και είπε μάλιστα χαρακτηριστικά πως ο ίδιος αν και αριστερός πρωθυπουργός δέχτηκε "να έρθει το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο,και ακόμη δεν υπάρχει μείωση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών (ούτε θα υπάρξει)".   
Τέσσερις ημέρες μετά την έναρξη ισχύος της συμφωνίας Ευρώπης-Τουρκίας (άλλος αέρας κοπανιστός) γίνεται αντιληπτό αυτόπου πάντα ίσχυε ιστορικά. Ότι ήταν μια συμφωνία σε ιδεατό επίπεδο που η Άγκυρα δεν είχε ποτέ σκοπό να τηρήσει.   
Άλλωστε πιστοί οι Τούρκοι στην ρήση του Κεμάλ "οι υπογραφές μπαίνουν για να ξεχνιούνται" ποτέ στην ιστορία τους δεν τήρησαν ούτε μια συμφωνία παρά μόνο αν ήξεραν ότι απέναντί τους είχαν πολύ ισχυρότερο αντίπαλο (όπως στους ρωσοτουρκικούς πολέμους που τους έχασαν όλους).   
Από την Κυριακή που θεωρητικά άρχισε να εφαρμόζεται η συμφωνία μέχρι σήμερα οι προσφυγικές ροές από την Τουρκία στην Ελλάδα συνεχίζουν κανονικά με αμείωτη ένταση και ρυθμό σαν να μην τρέχει τίποτα.   
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, χθες, τηλεφώνησε στην Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ ζητώντας της άμεση εφαρμογή της συμφωνίας καθώς και  υποστήριξη σε υλικοτεχνικό επίπεδο και φυσικά πήρε "ευχολόγια" και παροτρύνσεις.  
 Μετά το νέο χτύπημα ΄μως στις Βρυξέλλες οι Ευρωπαίοι ανακάλυψαν ότι κάποιοι... φράχτες στα σύνορα δεν τους σώζουν από ανθρώπους που έχουν αναγάγει την ψυχασθένεια σε ιδεολογία.   
Ο κ. Τσίπρας, τηλεφώνησε και στον γ.γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ στον οποίο και μετέφερε τη δυσαρέσκεια της Αθήνας για το γεγονός ότι η Τουρκία δεν συμβάλλει ενεργά στη μείωση των προσφυγικών ροών στο Αιγαίο.   Βέβαια η Τουρκία κάνει αυτόπου έκανε πάντα και το ήξερε καλύτερα από οτιδήποτε: Να κοροϊδεύει.   Η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη παραδέχτηκε χθες ότι «δεν έχουμε δει σημαντική μείωση ροών προς τη χώρα»  και υπογράμμισε «αρκετοί θα παραμένουν εδώ».   Βέβαια το δούλεμα από την Τουρκία προβλέπεται βάση ιστορικών δεδομένων, εδώ όμως πέφτει ανάλογη κοροϊδία από την υποτιθέμενη "Συμμαχία", το ΝΑΤΟ το οποίο για άλλη μια φορά αποκαλύπτεται ότι εξυπηρετεί τα τουρκικά συμφέροντα και μάλιστα ανερυθρίαστα


ΠΗΓΗ

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου