Πρωτοφανές περιστατικό

Category:


Έσπασε στο ξύλο 10χρονο επειδή μάλωσε με το γιο του!
Δεν χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έκανε ένας 35χρονος πατέρας στα Τραγανά Ηλείας για να διεκδικήσει το δίκιο του 10χρονου γιου του, που είχε τσακωθεί με έναν συμμαθητή του. Έστησε ενέδρα στο ανήλικο αγόρι και το «σάπισε» στο ξύλο!
Το πρωτοφανές περιστατικό ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης, όταν οι δύο συμμαθητές στο δημοτικό σχολείο των Τραγανών τσακώθηκαν πάνω στο παιχνίδι σε ένα διάλειμμα. Με την παρέμβαση των δασκάλων το επεισόδιο τελείωσε και, μετά τη λήξη των μαθημάτων τα παιδιά επέστρεψαν στα σπίτια τους. Ο ένας από τους δύο διηγήθηκε στον πατέρα του τι είχε συμβεί και εκείνος αποφάσισε να… εκδικηθεί!



Έστησε ενέδρα στην αγορά του χωριού και, μόλις είδε το 10χρονο παιδί να περνάει, του επιτέθηκε και άρχισε να το χτυπάει με πρωτοφανή αγριότητα στο κεφάλι και το σώμα! Όταν το αγοράκι σωριάστηκε στο δρόμο, ο... νταής πατέρας του είπε να φωνάξει τον πατέρα του για να «καθαρίσει», αν και σε ολόκληρο το χωριό ήταν γνωστό πως ο 10χρονος μαθητής είχε χάσει πρόσφατα τον πατέρα του!



Το τραυματισμένο παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και για τον τραυματισμό του ενημερώθηκε η τοπική Αστυνομία η οποία αναζητά τον «παλικαρά» πατέρα.

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου