Είναι απίστευτο και πρωτοφανές

Category:


Αυτά που συνέβησαν χθες και συνεχίζονται σήμερα είναι τρομερά !

Από ότι φαίνεται οι κύριοι της google δεν άντεξαν και αποφάσισαν να κατεβάσουν το διακόπτη του troktiko επειδή θα έκανε μια αποκάλυψη για τη σαπίλα και τη βρώμα που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η φίμωση αυτή βέβαια δεν έγινε αυθόρμητα από τα αμερικανάκια της google αλλά από άλλα καλόπαιδα που εκμεταλλεύτηκαν τη δύναμη και τις όποιες διασυνδέσεις τους και το έκαναν.Προφανώς οι κύριοι αυτοί είναι ένοχοι.

Είναι ντροπή να μιλάμε για δημοκρατία εν έτει 2010 και ελευθερία λόγου και μόλις ένα blog αποφασίζει με στοιχεία να μιλήσει να το κλείνουν.Είναι ντροπή και μεγάλο θράσος εκ μέρους των ατόμων αυτών που αποφάσισαν να φιμώσουν τη μόνη φωνή που εκφράζει το λαό.

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΝ "ΑΠΟ ΠΑΝΩ" ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΛΑΔΙ.

Από την άλλη έχουμε και τον εθνικό κεφτέ τον κύριο Μάκη, ο οποίος πήγε στο δικαστήριο, ισχυρίστηκε πως το troktiko τον πολεμά και τον βρίζει αλλά όλα αυτά τα ισχυρίστηκε αφού έκανε μια εκτενέστατη αναφορά στο "ποιον" του, δηλαδή πως είναι δημοσιογράφος μπλα μπλα με εκπομπές μπλα μπλα.....Έτσι λοιπόν το "αξιότιμο" δικαστήριο αποφάσισε να κλείσει το troktiko επειδή προσέβαλλε το μεγαλύτερο δημοσιογραφικό λαμόγιο που έχει βγάλει αυτή η χώρα.

Ο κόσμος όμως και βλέπει και ακούει.Ειδικά από χθες που η google ξεκίνησε πόλεμο ανοικτά με το troktiko έγινε σε λίγες ώρες κίνημα οργής με στόχο τους πάντες που προσπαθούν να κουκουλώσουν την αλήθεια.Σε λίγο όμως αυτοί οι πάντες θα γίνουν συγκεκριμένοι αφού το troktiko δε μασάει και θα βγάλει στη φόρα ονόματα και στοιχεία.Ακόμα όμως και αν εμποδιστεί η προσπάθεια αυτη, όλα τα άλλα blogs θα βοηθήσουν και θα ξεφτιλίσουν όλους αυτούς που είναι βουτηγμένοι στη βρώμα.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ !!! 

pliroforiodotis

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου