Ο μήνας του μέλιτος της Μέγκαν Φοξ

Category:

Το πήρε τελικά το κορίτσι, ο Brian Austin Green, ο γνωστός Ντέιβιντ από τα Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς. Και τι κορίτσι! Τη Megan Fox, την απόλυτη φαντασίωση για την πλειονότητα των αντρών σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Το ζευγάρι βρίσκεται στο μήνα του μέλιτος στη Χαβάη και είναι πραγματικά μέσα στα μέλια! Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να κοιτάζουν αγκαλιά το ηλιοβασίλεμα και να παίζουν τρυφερά πάνω στην ξαπλώστρα.

Οι δυο ηθοποιοί πάντως κατάφεραν να ξεγελάσουν τους πάντες με τον κρυφό τους γάμο, που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στη Χαβάη μπροστά σε ελάχιστους καλεσμένους. Παρά το γεγονός ότι οι παπαράτσι συνεχώς βρίσκονται στο κατόπι τους, αυτή τη φορά το ζευγάρι βρέθηκε ένα βήμα μπροστά!

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από 6 χρόνια στα γυρίσματα της ταινίας Hope And Faith και αμέσως έγιναν ζευγάρι. Χώρισαν τον Φεβρουάριο του 2009 αλλά δεν άντεξαν ο ένας μακριά από τον άλλο και αποφάσισαν να το πάνε μέχρι τέλους με τον κρυφό τους γάμο. Μάλιστα όπως δήλωσε η μελαχρινή καλλονή τώρα είναι πιο ερωτευμένη με τον άντρα της από ποτέ!

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου