Πρωινό ξύπνημα με...Pamela Anderson!

Category:

Πώς θα φαινόταν να ξυπνούσατε …ακούγοντας την σεξοβόμβα, Pamela Anderson, να σας παροτρύνει να σηκωθείτε από το κρεβάτι; Όχι, δεν είναι αστείο! Είναι πραγματικότητα. Όποιος άντρα -και γυναίκα- (εμείς δεν έχουμε πρόβλημα) είχε τη φαντασίωση να ξυπνήσει έχοντας δίπλα του την άλλοτε πρωταγωνίστρια του Baywatch, είναι πολύ τυχερός, αφού πλέον μπορεί να κάνει πράξη την φαντασίωσή του.
Όλα αυτά χάρη σε μια αυστραλιανή εταιρεία, που δημιούργησε ένα ξυπνητήρι για το κινητό διαφορετικό από τα άλλα. Η εφαρμογή Wakey Wakey, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ξυπνητήρι με video, το οποίο απεικονίζει την «καυτή» Pamela να παρακινεί το χρήστη να σηκωθεί από το κρεβάτι ή να του λέει να κοιμηθεί λίγο ακόμα, στριφογυρίζοντας μέσα στα σεντόνια!

Η ίδια πάντως λέει: «Πάντοτε είχα πρόβλημα στο να σηκώσω τους άντρες από το κρεβάτι, οπότε δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι η εφαρμογή θα λειτουργήσει. Από την άλλη, αρκετοί μου ζητάνε να κάνω χαζά πράγματα όλη την ώρα, αλλά η ιδέα αυτού του project μου φάνηκε αρκετά αστεία γι’ αυτό και συμφώνησα. Βέβαια, οι μόνοι άντρες που ξυπνάω πλέον είναι τα παιδιά μου».

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου