Έξω φρενών με τους διαιτητές ο Άντιτς

Category:

KAI ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ

Η ήττα της Σερβίας με 2-1 από την Αυστραλία που στοίχησε τον αποκλεισμό από την συνέχεια της διοργάνωσης και τα διαιτητικά λάθη που έγιναν, εκνεύρισαν τον τεχνικό της ομάδας, Ράντομιρ Άντιτς...




...Αν η Σερβία είχε καταφέρει να ισοφαρίσει σε 2-2 την Αυστραλία, τότε θα ήταν αυτή η ομάδα που θα έπαιρνε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Παγκοσμίου κυπέλλου, αφού θα υπερτερούσαν στην ισοβαθμία με την Γκάνα, αφού θα είχαν σημειώσει περισσότερα γκολ.

«Ο διαιτητής, όπως και ο τέταρτος διαιτητής, δεν ήθελε να δει φάουλ το οποίο ήταν τόσο φανερό. Μας ακύρωσαν δύο γκολ και το πρώτο σίγουρα δεν ήταν οφ-σάιντ και δεν μας έδωσαν πέναλτι για χέρι παρόμοιο με αυτά που κάναμε εμείς πέναλτι στα δύο προηγούμενα ματς», τόνισε ο Άντιτς, για να συνεχίσει:

«Αυτή δεν είναι μια μαύρη μέρα για το σέρβικο ποδόσφαιρο, ήταν ο διαιτητής και οι βοηθοί του που είχαν μια μαύρη μέρα και με τις αποφάσεις τους μας... τελείωσαν, αλλά και οι χαμένες ευκαιρίες που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο».

«Δείξαμε ότι αξίζαμε να είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και το ποδόσφαιρο δεν μας φέρθηκε ωραία, καθώς το παιχνίδι έδειξε ότι δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Πρέπει να λέμε όλη την αλήθεια και το γκολ της Αυστραλίας το πρώτο μας σόκαρε και δεν συνήλθαμε μέχρι τα τελευταία λεπτά, όταν όμως θα μπορούσαμε να είχαμε σωθεί και να περάσουμε στους 16».

www.theplayer.gr 

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου