Πάει στη Μαδρίτη για Γκούτι

Category:

Τις προσπάθειες του να μπορέσει να αποκτήσει τον Γκούτι εντείνει τις τελευταίες μέρες ο Ολυμπιακός σύμφωνα με την εφημερίδα "Πρωταθλητής" την Πέμπτη(24/6). Παρά το γεγονός...














...θέματα με τα διοικητικά για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών οι άνθρωποι της ομάδας έχουν βάλει στόχο να ολοκληρώσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε από την Τετάρτη(23/6) τη συγκατάθεση του να γίνει η μεταγραφή, ενώ η διοίκηση επικοινώνησε με τον παίκτη όπου του είπε ότι του δίνει 2,5 εκατ ευρώ που θέλει και κλειστό διετές συμβόλαιο. Ο Γκούτι μάλιστα τηλεφώνησε σε γνωστό του πρόσωπο στην Ελλάδα αν, τα χρήματα θα είναι εξασφαλισμένα λόγω της οικονομικής κρίσης και του είπαν ότι θα είναι με τραπεζικές εγγυήσεις οπότε, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Πάντως σήμερα δεν αναμένεται κάτι καθώς, ο μανατζέρ του βρίσκεται στην Τουρκία για να μιλήσει με τη Μπεσίκτας. Άνθρωπος του Ολυμπιακού θα μεταβεί στη Μαδρίτη προκειμένου να μιλήσει με τον εκπρόσωπο του και να υπάρξει συμφωνία. Έτσι, αν αυτό γίνει οι υπογραφές θα πέσουν από βδομάδα αφού, πρώτα λυθούν κάποιες λεπτομέρειες με το ιδιοκτησιακό του.

Την ίδια στιγμή οι "ερυθρόλευκοι" κοιτάζουν και την περίπτωση του Ντέκο ο οποίος θα αποχωρήσει από την Τσέλσι αλλά, έχει ως προτεραιότητα να γυρίσει στη Βραζιλία που είναι η οικογενειά του.

www.
balla.gr

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου