Αποχωρούν από τις μετρήσεις ραδιoφωνικοί σταθμοί αν δεν αλλάξει κάτι

Category:

Για πρώτη φορά στην ιστορία της πλήττεται η αξιοπιστία της ένωσης ιδιοκτητών ραδιοφώνων και φαίνεται εκεί είναι ένα μπάχαλο που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των επιχειρηματιών - εφοπλιστών της ομάδας Αλαφούζου.
Αν η focus ξαναμπεί στο παιχνίδι των μετρήσεων παρά την παράνομη μετοχική της σύνθεση και όσα σκανδαλώδη έχει κάνει τότε θα αποχωρήσουν σταθμοί από τις μετρήσεις και το δείγμα βέβαια θα χάσει
οποιαδήποτε αξιοπιστία. Ο κόσμος θα μάθει την αλήθεια γιατί ο Αλαφούζος φωνάζει για τις μετρήσεις της agb και στέλνει δικηγόρους να στηρίζουν την Κούρτογλου. Επειδή στο ένα δεν πάει καλά και στο άλλο τον στηρίζουν με τις αναξιόπιστες μετρήσεις. Ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο εκπρόσωπος του ρ/φ "ΘΕΜΑ 98,9" Μάνος Κακλαμάνος ήταν οι πρώτοι που αντέδρασαν και θα ακολουθήσουν και άλλες διαμαρτυρίες που εκθέτουν την ένωση ιδιοκτητών.

Άλλωστε και να μην μετρηθεί ένας σταθμός , υπάρχει και το διαδίκτυο και πάνω - κάτω όλοι ξέρουν που βρίσκονται. Θα ρίξουν το κόστος τους και θα παίρνουν τις διαφημίσεις με συμφωνίες που θα σπάσουν την αγορά. Αφού το θέλουν έτσι το παιχνίδι , προφανώς και έτσι θα γίνει!

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου