Εννιάχρονος πυροβόλησε συμμαθητές του!

Category:

      Πρωτοφανές  περιστατικό απασχολεί τις αστυνομικές  αρχές στην Κάλυμνο, μετά τον  –ευτυχώς ελαφρό- τραυματισμό ενός  μαθητή 9 χρόνων μέσα στο σχολείο  του από βλήμα αεροβόλου! Το  τραγικό είναι ότι δράστης του τραυματισμού είναι ένας… συμμαθητής του θύματος που, άγνωστο πώς, βρέθηκε με το όπλο στην σχολική του τσάντα!
Το απίστευτο  περιστατικό συνέβη στο 2ο Δημοτικό  σχολείο στη Χώρα Καλύμνου, όταν ο 9χρονος μαθητής έβγαλε από την σάκα του ένα αεροβόλο και άνοιξε πυρ εναντίον των συμμαθητών του με αποτέλεσμα να τραυματίσει έναν από αυτούς! Τα κλάματα του χτυπημένου αγοριού και οι φωνές των υπόλοιπων μαθητών, σήμαναν συναγερμό στις δασκάλες που έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει και άρπαξαν το όπλο από τα χέρια του ανήλικου αγοριού.



     Η Αστυνομία  της Καλύμνου ερευνά πώς βρέθηκε  το αεροβόλο στα χέρια του  παιδιού και εξετάζει τον βαθμό  ευθύνης των γονιών του. Ωστόσο, οι γονείς των υπόλοιπων μαθητών καταγγέλλουν ότι, δέκα ημέρες μετά την έναρξη της σχολικής περιόδου, δεν έχει ακόμη τοποθετηθεί διευθυντής στο σχολείο με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ακατάλληλες συνθήκες μάθησης.

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου