To νου σας αύριο !

Category:

Δεν θα κινούνται στους συρμούς τα τρένα του ΟΣΕ αλλά και ο προαστιακός σιδηρόδρομος από τις 12.00 το μεσημέρι ως τις 5.00 το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν πεντάωρη στάση εργασίας, αντιδρώντας στο σχέδιο εξυγίανσης του ΟΣΕ που προωθεί η κυβέρνηση...
...Παράλληλα, στη 1.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ στην Οδό Καρόλου, ενώ στην συνεχεία θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το υπουργείο Εργασίας και θα καταλήξουν στην πλατεία Συντάγματος, όπου βρίσκονται και οι ιδιοκτήτες φορτηγών.

Οι σιδηροδρομικοί έχουν προγραμματίσει άλλη μια πεντάωρη στάση εργασία για την Πέμπτη, από τις 11 το πρωί. Τρίωρες επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας θα κάνουν τη Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, ενώ πεντάωρη έχει προγραμματιστεί και για την άλλη Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου.

Οι εργαζόμενοι μέσω της στάσης εργασίας διαμαρτύρονται για τις ρυθμίσεις "που προωθεί η κυβέρνηση στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού, αναδιοργάνωσης και ανάπτυξης του ελληνικού σιδηροδρόμου".

Όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν με τα τρένα του ΟΣΕ για να μην ταλαιπωρηθούν καλό είναι να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Οργανισμού.


stifora.gr

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου