Μπολόνι: «Χωρίς τα περσινά λάθη...»

Category:


Για το Άρνεμ της Ολλανδίας και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας ο ΠΑΟΚ, με τον Λάζλο Μπολόνι να μιλάει από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για μεταγραφές και πίεση χρόνου ενόψει της πρώτης ευρωπαϊκής αναμέτρησης.

Έχοντας θέσει την επιτυχία του «δικέφαλου» του Βορρά και σαν προσωπικό του στοίχημα, ο Ρουμάνος τεχνικός γνωρίζει καλά και θέλει να εφαρμόσει τη συνταγή που θα τον στείλει… ταμείο!

Μέχρι δύο μεταγραφές και σωστή δουλειά που θα δέσει και θα προετοιμάσει όσο γίνεται καλύτερα το σύνολο του για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League είναι το πλάνο του Μπολόνι, που θέλει να αποφύγει τα κακώς κείμενα της περσινής «ασπρόμαυρης» προετοιμασίας.

«Η πρώτη εβδομάδα ήταν πιο δύσκολη καταρχήν για μένα, γιατί έπρεπε να προσαρμοστώ γρήγορα, να μάθω τους παίκτες και τη νοοτροπία. Η πρώτη επαφή είναι η πιο σημαντική σε μια ομάδα. Έχουμε δύο γκρουπ παικτών, ένα με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες κι ένα με πιο νεαρούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει να βρούμε την χρυσή τομή για να συνδυάσουμε αυτά τα δύο γκρουπ.

Πάμε για πιο εξειδικευμένη δουλειά στην Ολλανδία. Έχουμε λίγο χρόνο για να αφομοιώσουμε κάποια πράγματα μέχρι το πρώτο επίσημο ματς, αλλά ούτως ή άλλως ποτέ ο χρόνος δεν είναι αρκετός.

Ελπίζω ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε και δυο νέους παίκτες μαζί μας. Θα κάνουμε μια-δυο μεταγραφές. Χρειαζόμαστε ενίσχυση.

Μιλάμε με την διοίκηση συνεχώς. Προσπαθούμε να μην κάνουμε λάθη. Το σημαντικό όμως δεν είναι αυτό, το σημαντικό είναι να δουλέψουμε με τους υπάρχοντες παίκτες όσο περισσότερο γίνεται».

Ερωτηθείς τέλος για τον κόσμο της ομάδας και τη στήριξη του στην ομάδας, σχολίασε: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, ήταν πολύ σημαντική η παρουσία τους στην πρώτη προπόνηση και στην Σουρωτή στο φιλικό με τον Ιπποκράτη. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω, ενδεχομένως να μην τους δούμε στην Ολλανδία, αλλά θα τους περιμένουμε και πάλι κοντά μας όταν επιστρέψουμε στην Ελλάδα».

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου