Πως ο ΟΛΗΓ στηρίζει την Ηγουμενίτσα

Category:

Με τον άκρως εντυπωσιακό τίτλο «στήριγμα και βασικός μοχλός της Ηγουμενίτσας» διανέμεται δωρεάν, τις ημέρες αυτές ένα πολυτελές οκτασέλιδο έντυπο, του Οργανισμού Λιμένος.
Το έντυπο προβάλλει το... έργο που έχει γίνει και τις παρεμβάσεις που σχεδιάζει ο ΟΛΗΓ... Ένα πράγματι μεγαλόπνοο σχέδιο, το οποίο φυσικά περιλαμβάνει το έργο του πάρκινγκ στο παλιό λιμάνι, έργο που αποτελεί και τον μεγάλο καημό του ΟΛΗΓ, αλλά σκοντάφτει στην... κάθετη αντίδραση όλων των φορέων της περιοχής.


Στο τελευταίο δισέλιδο παρουσιάζεται και το κοινωνικό έργο του ΟΛΗΓ, μέσα από δωρεές, χορηγίες και άλλα. Το σύνολο των κονδυλίων αυτών ανέρχεται στο ποσό των 197 χιλιάδων ευρώ. Θα αναρωτηθεί ο καθένας: Του περισσεύουν του ΟΛΗΓ; Αν σκεφτεί κανείς ότι το αποθεματικό του Οργανισμού, που κάθεται στην Τράπεζα, ανέρχεται στα 13 εκατομμύρια, τότε μάλλον του περισσεύουν.

Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι ο ΟΛΗΓ αποτελεί το στήριγμα και τον βασικό μοχλό της ανάπτυξης της Ηγουμενίτσας. Και είναι σημαντικό ότι όλα αυτά τα πετυχαίνει με τις χορηγίες των 197 χιλιάδων ευρώ και το πάρκινγκ που θα κατασκευάσει στο παλιό λιμάνι.


http://www.e-igoumenitsa.gr

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου