Κρίκιτς: «Ποτέ ξανά στην Μπαρτσελόνα»

Category: ,

Όλοι θα ήθελαν να παίξουν στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, εκτός από τον Μπόγιαν Κρίκιτς, που δε θα σκεφτόταν ποτέ ξανά την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα.

Ο 21χρονος δεν έφυγε κάτω από τις καλύτερες των συνθηκών το προηγούμενο καλοκαίρι για τη Ρόμα, αφήνοντας τον σύλλογο αρκετά απογοητευμένος κυρίως με τη συμπεριφορά του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Αν το κερδίζεις μία θέση στη βασική ενδεκάδα των «μπλαουγκράνα» είναι σαν να κερδίζεις το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό στοίχημα, τότε ο Κρίκιτς βγήκε εντελώς χαμένος, αλλά εξαιτίας και μόνο του Ισπανού τεχνικού, όπως δηλώνει ο ίδιος.

Η ομάδα της Καταλονίας, ωστόσο, διατηρεί ακόμη το δικαίωμα της επανάκτησης του, κάτι που ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής απεύχεται να ενεργοποιηθεί.

«Ακόμη και ο Γκουαρντιόλα να με καλούσε πίσω στην Μπαρτσελόνα, δε θα επέστρεφα. Για αρκετό καιρό δε μιλούσαμε. Θεωρώ ότι δεν πήρα τις ευκαιρίες που άξιζα.

Αποφάσισα να φύγω τη βραδιά του τελικού του Champions League. Ήξερα ότι δε θα είμαι βασικός αλλά δεν αγωνίστηκα ακόμη και όταν έγινε το 3-1. Από εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι δεν υπολογίζουν σ’ εμένα».

Οικονομικά πάντως ο παίκτης υπολογίστηκε και τελικά αγοράστηκε από τους Ρωμαίους για 12 εκ. ευρώ και τα τελευταία ποδοσφαιρικά νέα λένε ότι διεκδικεί θέση βασικού στο ντέρμπι της Κυριακής με τη Λάτσιο.

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου