Aπόπειρα δολοφονίας του Πάνου Καμμένου; - Έστειλαν πακέτο-βόμβα στο σπίτι του! (upd)

Category:

Έκρηξη με πακέτο-βόμβα σημειώθηκε λίγο έξω από το σπίτι του Πάνου Καμμένου στη Βουλιαγμένη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η βόμβα έσκασε όταν ένοικος διαμερίσματος στην ίδια πολυκατοικία που βρίσκεται το σπίτι του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, παρέλαβε το πακέτο που μάλλον προοριζόταν για τον Π.Καμμένο. Δεν έχει διευκρινιστεί βέβαια ακόμα ο τελικός παραλήπτης. Πάντως τα διαμερίσματα απέχουν λίγα μέτρα το ένα από το άλλο.



Πληροφορίες αναφέρουν ότι η βόμβα εστάλη ως πακέτο με κούριερ.Ήδη στην περιοχή βρίσκεται κλιμάκιο της αντριτρομοκρατικής

Ο άτυχος άνδρας παρέλαβε το πακέτο μαζί με μία γλάστρα. Όταν το άνοιξε ο εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί

Πρόκειται για έναν άνδρα 40 ετών, ο οποίος εργάζεται ως διευθύνων σύμβουλος σε ξενοδοχείοστην Ελούντα της Κρήτης.Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνω από παλιά αποτελούσε στόχο τρομοκρατικών οργανώσεων και είχαν βρεθεί σε γιάφκες, φωτογραφίες και δρομολόγια που έκανε από και προς το γραφείο του.

(Aνανέωση): Πριν από λίγο (11.55) ο Π.Καμμένος μέσω του twitter έστειλε το ακολουθο μήνυμα:"Είμαι καλά και συνεχίζουμε ΟΛΟΙ δυνατά για να πάρουμε πίσω την ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑ ΝΙΚΗΘΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ".


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου