"Ο μεγάλος φόβoς των κυβερνώντων"

0

Category:

"Τελικά ο μεγάλος φόβος των κυβερνώντων όσον αφορά τα μπλογκς έχει να κάνει με ότι ό κόσμος πλέον μπορεί να ενημερώνετε καλύτερα, πληρέστερα, ταχύτερα αλλά και οργανώνεται σε χρόνο μηδέν. Έτσι όποτε χρειασθεί να

Read More

Ένας Έλληνας στην κορυφή του κόσμου

0

Category:

Την υψηλότερη κορυφή του κόσμου, το θρυλικό Έβερεστ των 8.848 μέτρων, κατάφερε να κατακτήσει ο ομογενής από τη Μελβούρνη Γιάννης Καζανάς, μαζί με ομάδα άλλων ορειβατών.

Read More

Παρενόχληση πιλότου

0

Category:

Δεν είναι πρώτη φορά που στο αεροδρόμιο της Ρόδου κάποιος ανεγκέφαλος στοχεύει με ακτίνες λέιζερ στο πρόσωπο του πιλότου, κατά τη διάρκεια της προσγείωσης του αεροπλάνου.

Read More

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΑΠΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ

0

Category:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σάββας στον sportdog: «Δεν νομιμοποιώ την παρανομία»

0

Category:

«Δεν θα πάρω θέση. Δεν νομιμοποιώ την παρανομία». Αυτή τη δήλωση πραγματοποίησε στον sportdog ο Σάββας Θεοδωρίδης. Απαντώντας στα θρυλούμενα, επανέλαβε πολλές φορές ότι «θα τα πούμε από Δευτέρα» και άφησε να εννοηθεί ότι...

Read More

Έξω φρενών o Κόκκαλης με τον Σ.Θεοδωρίδη

0

Category:

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ

Τα έβαλε με τα παιδιά του και την "Θύρα 7"

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι εξοργισμένος με τον Σάββα Θεοδωρίδη και όσα είπε στην κασέτα και βέβαια τα αποδέχθηκε(δεν γινόταν και αλλιώς). Ο Κόκκαλης ασχολείται με την ουσία του θέματος και όχι με το πως και γιατί βγήκε η κασέτα. Ακούστηκαν...

Read More

Ποινική δίωξη στα blogs που ανέβασαν στην συνομιλία του Θεοδωρίδη ασκεί αυτεπάγγελτα η δικαιοσύνη

0

Category:

Σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελέας πρωτοδικών κ.Ελένη Ράικου, διέταξε να ασκηθεί ποινική δίωξη στο blog που ανέβασε την συνομιλία όπως και σε άλλα που έκαναν την ίδια ανάρτηση

Read More

"Θα γκρεμιστούν τα όνειρα πoλλών παιδιών"

0

Category:

Σου στέλνω αυτό το μηνυμα για να δημοσιοποιήσω μια κατάσταση που αν είναι αληθινή θα γκρεμίσει τα όνειρα εκατοντάδων παιδιών. Εν συντομία η προκυρηξη για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού από την θέσπιση της βάσης του 10 το 2006 όριζε ότι μισοί θα μπαίνουν με πανελλήνιες και μισοί με απολυτήριο. Φέτος που καταργήθηκε η βάση υπάρχει.

Read More

Σάββας και Δουκάκος στο gazzetta.gr!

0

Category:

O Σάββας Θεοδωρίδης και ο Βαγγέλης Δουκάκος, τοποθετήθηκαν στο gazzetta.gr για την... επίμαχη μαγνητοφωνημένη συνομιλία που κυκλοφορεί από το απόγευμα της Πέμπτης στο ίντερνετ σε διάφορα blogs. Συγκεκριμένα «κυκλοφορεί» μαγνητοφωνημένη συνομιλία του...




Read More

Σάλoς στον Ολυμπιακό από την απίστευτη συνομιλία Θεοδωρίδη - Δουκάκου

0

Category:

ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Σάλος στον Ολυμπιακό από την απίστευτη συνομιλία που φέρεται να είχε ο Θεοδωρίδης με τον Δουκάκο. Στην συνομιλία φωτιά, για την οποία ο Σ. Θεοδωρίδης υποστηρίζει ότι είναι συρραφή παλαιότερων του δηλώσεων, ο Θεοδωρίδης..

Read More

Έκλεισε το blog που ανέβασε την υποκλοπή του Θεοδωρίδη

0

Category:

Πριν λιγο εκλεισε το blοg που ειχε ανεβασει την συνομιλια του Σάββα Θεοδωρίδη με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Δουκάκο. Όπως δηλαδή σας τα λέγαμε από το πρωί το blog που το ανέβασε έβαλε λουκέτο. Είπε κανείς τίποτα γιατί το πρωί κάποιο blogs το έπιαζει νταής και έλεγε ότι δεν το βγάζουν και δώστε το σε εμάς να το βάλουμε. Αλλά έπρεπε να το έπαιρνε για να πουλάνε αλλού τις μαγκιές. Δεν θέλει κόπο. Θέλει τρόπο.

Read More

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ !!!

0

Category:

ΠΛΕΟΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΟ www.ksipnistere.blogspot.com !!

Read More

Κάτι Ψήνεται με Ψινάκη ??

0

Category:

 Το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν πήρε η εκπομπή «κάτι ψήνεται» που θα συνεχιστεί ακάθεκτη και τον χειμώνα. Ήδη στον Apha ετοιμάζουν μια εκπομπή με διάσημες και μόνο κουτάλες, με επώνυμους δηλαδή που θα μαγειρεύουν για χάρη του τηλεοπτικού κοινού. Κάθε φορά που οι celebrities αναλαμβάνουν τα ηνία στην κουζίνα, τα νούμερα εκτοξεύονται στα ύψη, γι’ αυτό και οι ιθύνοντες του σταθμού αναζητούν από τώρα τα πρόσωπα εκείνα που θα κρατήσουν σε ικανοποιητικά επίπεδα την τηλεθέαση.



Το πρώτο όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο είναι του Ηλία Ψινάκη – που φέτος έχει την τιμητική του όσον αφορά τις προτάσεις για τηλεοπτικές συνεργασίες – ενώ ενδέχεται να ακολουθήσουν και άλλα πρόσωπα που ανήκουν στο βαρύ πυροβολικό του σταθμού όπως η Ελένη Μενεγάκη και η Ναταλία Γερμανού. Το σίγουρο είναι πως τα τηλεμαγειρέματα του χρόνου δεν θα γίνονται μόνο στα παρασκήνια


Read More

Συνάντηση Κόκκαλη-Μαρινάκη μπας και βγάλουν άκρη

0

Category:

Μετά τις χθεσινές εξελίξεις στον Ολυμπιακό, όλοι θεωρούν ότι το επόμενο βήμα θα είναι μία συνάντηση μεταξύ Κόκκαλη-Μαρινάκη, κάτι που θέλει ο εφοπλιστής αμέσως μόλις επιστρέψει από το εξωτερικό όπου βρίσκεται. Από την άλλη πλευρά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναμένεται να επιστρέψει σήμερα και εκείνος από το εξωτερικό, ανήμερα των γενεθλίων του που κλείνει τα 71 χρόνια.


Read More

Ντιόπ στην ΑΕΚ ?

0

Category:


Η μεταγραφική δρασητιότητα της ΑΕΚ γίνεται όλο και πιο έντονη, τη στιγμή που Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός προσπαθούν να λύσουν τα διοικητικά τους. Σύμφωνα δημοσιεύματα, ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ είναι ο μεγάλος στόχος της «Ένωσης» και ένας από τους λόγους του ταξιδιού του Σταύρου Αδαμίδη στην Αγγλία την περασμένη εβδομάδα.



Read More

Τσακίρης: 1,5 εκ. ευρώ η τιμή του Τζαβέλλα

0

Category:


O Kωνσταντίνος Τσακίρης ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος είναι υπεύθυνος για το θέμα των πωλήσεων παικτών και πρόσθεσε με αφορμή την πρόταση της ΑΕΚ ότι η τιμή για τον Γιώργο Τζαβέλλα είναι στο 1,5 εκατ. ευρώ, όσο δηλαδή είναι η ρήτρα του για την Ελλάδα.


Read More

Δωρεά ωαρίων και εμβρύων

0

Category:


Μια εναλλακτική λύση στο πρόβλημα της υπογονιμότητας
Ο Δρ. Ηλίας Γάτος, χειρουργός γυναικολόγος-μαιευτήρας, ειδικός στην εξωσωματική γονιμοποίηση και ενδοσκοπική χειρουργική, ιδρυτικό μέλος και Επιστημονικός Διευθυντής της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής emBIO, αναλύει στο protothema.gr το ζήτημα της δωρεάς ωαρίων & εμβρύων, ένα θέμα που απασχολεί σήμερα αρκετές γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν παιδί.


Read More

To Ρομποτικό σύστημα da Vinci για πρώτη φορά σε μαιευτήριο της Ελλάδας

0

Category:


Ένα πρότυπο και εξειδικευμένο τμήμα Γυναικολογικής Ρομποτικής Χειρουργικής απέκτησε το μαιευτήριο ΓΑΙΑ, εγκαινιάζοντας έτσι για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη χρήση του Ρομποτικού Χειρουργικού συστήματος da Vinci σε μαιευτήριο

Read More

Πρωτοφανές περιστατικό

0

Category:


Έσπασε στο ξύλο 10χρονο επειδή μάλωσε με το γιο του!
Δεν χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έκανε ένας 35χρονος πατέρας στα Τραγανά Ηλείας για να διεκδικήσει το δίκιο του 10χρονου γιου του, που είχε τσακωθεί με έναν συμμαθητή του. Έστησε ενέδρα στο ανήλικο αγόρι και το «σάπισε» στο ξύλο!

Read More

«Πανδημία» καπνίσματος στην Ελλάδα

0

Category:


«Πανδημία» καπνίσματος έχει ενσκήψει στην χώρα μας και πλήττει άτομα της πιο παραγωγικής ηλικίας 35 έως 45 χρόνων. Σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία του Ευρωβαρόμετρου, είναι καπνιστές το 58% των Ελλήνων και το 40% των Ελληνίδων!




Read More

ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!

0

Category:


ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΡΟΚΤΙΚΟΥ !
"Απευθύνομαι στο έγκυρο και αξιόπιστο τροκτικό που προσπαθούν κάποιοι αλήτες να το φιμώσουν και να μην μαθαίνει ο ελληνικός λαός την αλήθεια. Είμαι εξαγριωμένη με αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας και συγκεκριμένα με όλο το σάπιο σύστημα που επικρατεί στην Ελλάδα απο τα καθίκια τους πολιτικούς απο κάποιους αλήτες δημοσιογράφους και απο τους πλουτοκράτες που τόσα χρόνια έχουν ρουφήξει το αίμα του ελληνικού λαού...


Read More

Κέρδη 12,5 εκατ., πάνω από τις προβλέψεις, η Μότορ Όιλ στο 3μηνο

0

Category:


Στα 12,5 εκατ. ευρώ, έναντι 19,2 εκατ. ευρώ πέρσι, διαμορφώθηκαν ατ ενοποιημένα καθαρά κέρδη της Μότορ Όιλ στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς.


Read More

Kρίση στα βενζινάδικα ?

0

Category:


Μέχρι τώρα, στα πρατήρια ...αναστέναζαν οι οδηγοί, έχοντας να φορτώσουν τα ρεζερβουάρ τους με την ακριβότερη αμόλυβδη στην Ευρώπη, με μέση τιμή πάνω από τα 1,50 ευρώ και με χρεώσεις ακόμη και στα 1,80 ευρώ σε βενζινάδικα στα νησιά.






Read More

Επιμένουν για “ελεγχόμενη χρεοκοπία” της Ελλάδας...

0

Category:

Ούτε η βεβαιότητα που επιδεικνύει τόσο η ελληνική κυβέρνηση, όσο και οι Ευρωπαίοι ιθύνοντες, για την αίσια κατάληξη της προσπάθειας στήριξης της ελληνικής οικονομίας, δεν μπορεί να «πείσει» τους ξένους αναλυτές και διαχειριστές πως δεν συντρέχει πλέον λόγος ανησυχίας για την δυνατότητα της χώρας μας να αποπληρώσει το χρέος της.


Read More

Πήγαν να καθαρίσουν το Έβερεστ και βρήκαν 5 πτώματα!

0

Category:


Πέντε πτώματα ορειβατών και 2,5 τόνους σκουπιδιών ανακάλυψε μια ομάδα Νεπαλέζων που πραγματοποίησε το δύσκολο έργο του καθαρισμού του Έβερεστ.




Read More

Ερχεται και νέα έκρηξη ηφαιστείου από Ισλανδία

0

Category:


Το μεγαλύτερο και δυνητικά ισχυρότερο ισλανδικό ηφαίστειο Κάτλα, το οποίο γειτονεύει με το Εϊγιαφιοέλ που παρέλυσε τους ουρανούς της Ευρώπης τον Απρίλιο, μπορεί να ενεργοποιηθεί στο άμεσο μέλλον, σύμφωνα με βρετανούς επιστήμονες. Παράλληλα, μια άλλη έρευνα διαπίστωσε για πρώτη φορά ότι η στάχτη του Εϊγιαφιοέλ ήταν ηλεκτρικά φορτισμένη.

Read More

Αποφυλακίζονται Κορκονέας και Σαραλιώτης

0

Category:


Στον απόηχο της επικείμενης αποφυλάκισης του Επαμεινώνδα Κροκονέα, που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, όπως επίσης και του έτερου κατηγορούμενου της υπόθεση του Βασίλη Σαραλιώτη, αναμένεται να συνεχιστεί αύριο ενώπιον του Μικτού Δικαστηρίου της Αμφισσας η κατάθεση του πραγματογνώμονα Γιώργου Ραφτογιάννη.


Read More

Πεδίο μάχης η Σοφοκλέους!

0

Category:


Σε εσωτερικές και φυλετικές διαφορές, κυρίως μεταξύ Μπαγκλαντεσιανών, αποδίδει η αστυνομία τη χθεσινή αιματηρή σύρραξη στην οποία ενεπλάκησαν πάνω από 200 άτομα στη διασταύρωση Μενάνδρου και Σοφοκλέους, στο κέντρο της Αθήνας.

Read More

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά του Τ.Μαντέλη και απαγόρευση εξόδου

0

Category:


Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος του πρώην υπουργού Αναστάσιου Μαντέλη. Παράλληλα, απαγορεύθηκε και η έξοδός του από τη χώρα.


Read More

Στα γραφεία της Siemens το ΣΔΟΕ μετά από εντολή της Εξεταστικής Επιτροπής

0

Category:


Έρευνα στα γραφεία της SIEMENS στο Μαρούσι διενεργεί το ΣΔΟΕ ύστερα από εντολή της εξεταστικής επιτροπής σχετικά με την υπόθεση Μαντέλη.

Αντιπαράθεση Ραγκούση-Σαμαρά στη Βουλή για τον «Καλλικράτη»

0

Category:


Έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση σημειώθηκε στη Βουλή στη συζήτηση του ν/σ για τον «Καλλικράτη».




Read More

Εξαρθρώθηκε πολυμελής σπείρα πορτοφολάδων που δρούσε στον ηλεκτρικό

0

Category:


Πολυμελή σπείρα που άρπαζε πορτοφόλια από επιβάτες κυρίως στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, με συνεργό έναν υπάλληλο ιδιωτικής εταιρίας ασφάλειας που εργαζόταν στον ΗΣΑΠ, εξάρθρωσε η αστυνομία. Η σπείρα, 72 ανδρες και γυναίκες από τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία, ηλικίας από 18 έως 50 ετών, δρούσε επί τουλάχιστον πέντε μήνες.




Read More

Οργισμένη αντίδραση Κ.Σημίτη για την ομολογία Τ.Μαντέλη περί «χορηγίας»

0

Category:


Την έντονη αντίδραση του Κώστα Σημίτη -υπουργός στις κυβερνήσεις του οποίου υπήρξε ο Τ.Μαντέλης- προκάλεσε η ομολογία του δεύτερου ότι έλαβε «προεκλογική χορηγία» από τη Siemens.




Read More

Τραυματισμός 14χρονης από σιδερένια πόρτα σχολείου στην Πέρδικα Θεσπρωτίας

0

Category:


Ένα 14χρονο κορίτσι κινδύνεψε σήμερα το πρωί,όταν καταπλακώθηκε από τη σιδερένια πόρτα του Γυμνασίου Πέρδικας Θεσπρωτίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί έπαιζε στην είσοδο, όταν η συρόμενη πόρτα έφυγε από τις ράγες της και την

Read More

Μουρίνιο: "Δεν πηγαίνω στη Μαδρίτη για τένις ή γκολφ. Θέλω τίτλους"

0

Category:


Στην πρώτη συνέντευξή του ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζοσέ Μουρίνιο προτίμησε να μην ανοίξει... μέτωπα με τους αντιπάλους του. Ίσως να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να δείξει τις... ρητορικές του ικανότητες...





Read More

Έμραγμα ο Τόλης Βοσκόπουλος και πιθανή εγχείριση...

0

Category:


Ένα προγραμματισμένο ραντεβού του Τόλη Βοσκόπουλου στο Ναυτικό νοσοκομείο, μπορεί να εξελιχθεί σε ολόκληρη επέμβαση βηματοδότη. Όπως δήλωσαν πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος του καλλιτέχνη...









Read More

Ορίστε οι ισχυρισμοί του Μάκη στο δικαστήριο !

0

Category:



Διαβάστε το...και γελάστε !
Ορίστε αυτός που διαμαρτύρεται γιατί τον αποκαλεί ,κατά τα λεγόμενά του, το τρωκτικό φασίστα και ακροδεξιό.Μα γιατί ρε Μakis my boy ??? Κάντε κλικ για το υπόλοιπο












Read More

Apple: Πρώτη σε κεφαλαιοποίηση τεχνολογική εταιρεία στον κόσμο

0

Category:


Ξεπέρασε την Microsoft

Η μεγαλύτερη σε κεφαλαιοποίηση εταιρεία του τεχνολογικού κλάδου παγκοσμίως έγινε κατά τη διάρκεια των χθεσινών συναλλαγών της Wall Street η Apple ξεπερνώντας τη Microsoft...







Read More

Ζημίες 25,6 εκατ. η Aegean

0

Category:


Ζημίες ύψους 25,6 εκατομμυρίων ευρώ παρουσίασε η Aegean Airlines το πρώτο τρίμηνο του 2010, όταν την αντίστοιχη περσινή περίοδο είχε κέρδη της τάξης των 4,6 εκατομμυρίων ευρώ...




Read More

Β. Κορέα: Aκύρωσε συμφωνία για την αποφυγή συγκρούσεων με τη Ν.Κορέα

0

Category:


Η Βόρεια Κορέα ανακοίνωσε ότι ακυρώνει συμφωνία με τη Νότια Κορέα που εγγυόταν την ασφάλεια των διασυνοριακών συναλλαγών, τη στιγμή που το πολεμικό ναυτικό της Νότιας Κορέας διεξάγει μεγάλης κλίμακας ναυτικά γυμνάσια σε διαφιλονικούμενη θαλάσσια περιοχή...






Read More

Είναι απίστευτο και πρωτοφανές

0

Category:


Αυτά που συνέβησαν χθες και συνεχίζονται σήμερα είναι τρομερά !

Από ότι φαίνεται οι κύριοι της google δεν άντεξαν και αποφάσισαν να κατεβάσουν το διακόπτη του troktiko επειδή θα έκανε μια αποκάλυψη για τη σαπίλα και τη βρώμα που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η φίμωση αυτή βέβαια δεν έγινε αυθόρμητα από τα αμερικανάκια της google αλλά από άλλα καλόπαιδα που εκμεταλλεύτηκαν τη δύναμη και τις όποιες διασυνδέσεις τους και το έκαναν.Προφανώς οι κύριοι αυτοί είναι ένοχοι.

Είναι ντροπή να μιλάμε για δημοκρατία εν έτει 2010 και ελευθερία λόγου και μόλις ένα blog αποφασίζει με στοιχεία να μιλήσει να το κλείνουν.Είναι ντροπή και μεγάλο θράσος εκ μέρους των ατόμων αυτών που αποφάσισαν να φιμώσουν τη μόνη φωνή που εκφράζει το λαό.

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΝ "ΑΠΟ ΠΑΝΩ" ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΛΑΔΙ.

Από την άλλη έχουμε και τον εθνικό κεφτέ τον κύριο Μάκη, ο οποίος πήγε στο δικαστήριο, ισχυρίστηκε πως το troktiko τον πολεμά και τον βρίζει αλλά όλα αυτά τα ισχυρίστηκε αφού έκανε μια εκτενέστατη αναφορά στο "ποιον" του, δηλαδή πως είναι δημοσιογράφος μπλα μπλα με εκπομπές μπλα μπλα.....Έτσι λοιπόν το "αξιότιμο" δικαστήριο αποφάσισε να κλείσει το troktiko επειδή προσέβαλλε το μεγαλύτερο δημοσιογραφικό λαμόγιο που έχει βγάλει αυτή η χώρα.

Ο κόσμος όμως και βλέπει και ακούει.Ειδικά από χθες που η google ξεκίνησε πόλεμο ανοικτά με το troktiko έγινε σε λίγες ώρες κίνημα οργής με στόχο τους πάντες που προσπαθούν να κουκουλώσουν την αλήθεια.Σε λίγο όμως αυτοί οι πάντες θα γίνουν συγκεκριμένοι αφού το troktiko δε μασάει και θα βγάλει στη φόρα ονόματα και στοιχεία.Ακόμα όμως και αν εμποδιστεί η προσπάθεια αυτη, όλα τα άλλα blogs θα βοηθήσουν και θα ξεφτιλίσουν όλους αυτούς που είναι βουτηγμένοι στη βρώμα.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ !!! 

pliroforiodotis

Όχι για μένα, για τον φουκαριάρη τον προεκλογικό αγώνα μου

0

Category:


Την λήψη «χορηγίας» ύψους 100.000 ευρώ (200.000 μάρκα) από την Siemens παραδέχθηκε ο πρώην υπουργός Μεταφορών κ. Τάσος Μαντέλης, στην σημερινή κατάθεσή του στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής, που διερευνά το σκάνδαλο «Siemens».

Read More

«Όχι» σε συμβιβασμό με την Ελλάδα λένε οι Σκοπιανοί

0

Category:


Ενάντια στο ενδεχόμενο ενός συμβιβασμού στο θέμα της ονομασίας με την Ελλάδα, τύπου «Βόρεια Μακεδονία», τάσσεται η πλειοψηφία των Σκοπιανών, σε δημοσκόπηση που δημοσιεύει η εφημερίδα «Ντνέβνικ», ζητώντας παράλληλα τη διακοπή των διαπραγματεύσεων.






Read More

Με περίπατο το 1-0 στους τελικούς

0

Category:


Ένας εκπληκτικός Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Ολυμπιακό να αμφισβητήσει την καταφανέστατη ανωτερότητά του στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1, Οι πρωταθλητές έκαναν με χαρακτηριστική άνεση το πρώτο βήμα για τη διατήρηση των εν Ελλάδι σκήπτρων τους, συντρίβοντας στο ΟΑΚΑ τους απίστευτα άστοχους Πειραιώτες με 73-54.


Read More

Συνεχίζονται οι αναρτήσεις από το troktiko για το θέμα...

0

Category:


Γίνεται πλέον ανοικτά πόλεμος google-troktiko και γίνεται λόγος για Αμερικανική παρέμβαση.Έπεται συνέχεια κια όποιον πάρει ο χάρος...

Eλληνικός δάχτυλος και μάλιστα γνωστά πρόσωπα κρύβονται πίσω από την επιχειρούμενη προσπάθεια φίμωσης του troktikou. Μετά το χθεσινό λουκέτο για λόγους που δεν μας έγιναν ΕΠΙΣΗΜΩΣ γνωστοί αλλά τους μάθαμε , μπορούμε πλέον να πούμε ότι ζούμε στον Αμερικανικό αστερισμό και σε μια χώρα που δεν μπορεί να προφυλάξει την ελευθερία της έκφρασης...



Read More

Άθλια επίθεση του συστήματος στο troktiko - Ραγδαίες εξελίξεις για τις οποίες θα μιλήσουμε με στοιχεία και ονόματα

0

Category:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΟΛΥ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΗ !!!


ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ GOOGLE ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΑΧΤΥΛΟ
Ζητούμε συγνώμη και πάλι αλλά τις αποκαλύψεις θα τις βάλουμε αύριο(αν δεν μας έχει κλείσει η google).


Read More

Συνέχεια στο σήριαλ με το troktiko !

0

Category:


To οποίο δε μασάει και σε λίγο κάνει τις αποκαλύψεις!
Έτσι σας θέλουμε !!!

Το troktiko ακόμα ψάχνει την αιτία της ξαφνικής του διακοπής ενώ υπόσχεται σε λίγη ώρα να αναρτήσει τις αποκαλύψεις που μας υποσχέθηκε.Για να δούμε γιατί σαν πολλά έχουν μαζευτεί...όπως και να 'χει ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ

Το troktiko επανήλθε....Sorry Makis darling !

0

Category:


Επανήλθε το troktiko και περιμένουμε μια επίσημη ανάρτηση που να λέει ποιος,τι,που και γιατί !!!

Μήνυμα από το τρωκτικό !!!!

0

Category:


Διάβάστε το !!!

"Σε μια πρωτοφανή προσπάθεια φίμωσης προχώρησε σήμερα η google κατεβάζοντας τον διακόπτη του troktikou. Χωρίς καμία άλλη εξήγηση και με ξεκάθαρο και μη συκοφαντικό περιεχόμενο αναρτήσεων η google έχει διακόψει την λειτουργία του blog...






Read More

Ο Τριανταφυλλόπουλος κάνει πάρτυ !

0

Category:


Βρε το Μάκη του έκατσε !

Μέσα στο όλο μπάχαλο που επικρατεί με το troktiko υπάρχει και ένας άνθρωπος που το διασκεδάζει....ποιος άραγε??

Tι γίνεται με το τρωκτικό???

0

Category:


Μυστήρια πράγματα...Λέτε να έπιασαν τόπο οι κατάρες του Πεταλωτή ;

Εδώ και κάποια ώρα το troktiko είναι μη προσβάσιμο και η σελίδα του βγάζει ένα μήνυμα "Αυτό το ιστολόγιο βρίσκεται υπό εξέταση λόγω πιθανής παράβασης των Όρων Υπηρεσιών Blogger και η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο στους συντάκτες".Λέγεται πως...






Read More